Başvurular

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu ve İş İlanı 2021

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu ve İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu ve İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu ve İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu ve İş İlanı 2021

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ  CUMHURİYET TARİHİNDE  SAĞLIK ALANINA EN BÜYÜK   YATIRIMLARINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

İzmir ilinde vatandaşlara sağlık çözümleri sunan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, teknolojiyi yakında zamandan takip ederek hasta ve hasta yakınlarına modern çözümler üretmektedir. Tecrübeli kadrosu ile uygun tanı, teşhis ve tedavi metotları uygulamaktadır.

2060 yatak kapasitesine sahip olan kurum bu bağlamda geniş çerçeveli sağlık çözümleri üretmektedir. Tek kişilik odaları 1060, çift kişilik odaları ise 321 tanesidir. 54 ameliyathaneye sahip olup, 374 yoğun bakım yatak sayısı mevcuttur.

Tıbbın her branşında polikliniğe sahip olan kurum böylece vatandaşlara her alanda çözümler üretmektedir. Hasta ve hasta yakını odaklı hizmetleri gelişmiş standartlar ile verilmektedir.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bir devlet kurumudur. Büyümesini sürdüren hastanenin ihtiyaçları yılın farklı zamanlarında kendini göstermektedir. Buna benzer durumlarda gerekli ilanlar verilerek, ilgilenen bireylerin başvurmasına yardım edilmektedir.

Büyük bir yapıya sahip olan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi ilanları yılın farklı zamanlarında, değişik pozisyonlara yönelik verebilmektedir. Bunları kaçırmak sonraki dönemlere kalmanıza neden bulunacağı için düzenli incelemek tavsiye edilir.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş İlanları

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi kamu hastaneleri kapsamı içinde olduğu için iş ilanları buna uygun biçimde verilmektedir. Eğer kuruma iş başvurusu yapmak istiyorsanız, ilk kez açık ilanları bulmanız gerekir. Bunlar ilan.gov.tr, İŞKUR veya Resmi Gazete gibi kaynaklarda bulunabilir.

Ardından yalnızca ilana ne kadar uygun olduğunuzu değerlendirmeniz, ardından da uygun bir biçimde başvuru gerçekleştirmeniz gerekir.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Açık Pozisyonlar

Devlet kurumlarına yapılan personel alımlarında adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı aranabilmektedir. Dolayısıyla adayların bunu kontrol etmesi, kendisinin ne kadar uygun olduğunu görmesi gerekir.

Eğer İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi aracılığıyla verilen ilanlara uygunsanız, başvuruyu ilanda bahsedildiği biçimde uygulayabilirsiniz.

Başvuru İçin Tıklayınız.

 
Birim Sayısal Ölçek
Yatak Sayısı 2060 Yataklı
Arsa Alanı 620,829 m²
Kapalı Alan 633,020 m²
Oturum Alanı 120,844
Ota Park Araç Kapasitesi 4846 Ad
Açık Otopark Alanı 9700
Kapalı Otopark Alanı 164,236
Poliklinik Oda Sayısı 284Oda
Halikopter Pisti 4 Adet
Tutuklu Servisi Yatak Sayısı 48 Yatak
Mahkum Servisi 2Adet
Blok Sayısı 8 Blok
Yoğun Bakım SayısıYatak Sayısı 349 Adet
Toplam Oda Sayısı 15618 Adet Oda
YGAP 100Adet
Ameliyat Hane Sayısı 54 Adet
LDRP 16 Adet
FTR 300 Adet
Pisikiatri Hastanesi Ayrı blok olarak bulunmaktadır.(Resmi branşlarda 22 yatağı mevcuttur.
Yanık Servisi 15 Yataklı
Diğer Sağlık ve Hastane İlanları İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu