Başvurular

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü iş ilanları ve iş başvurusu

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, İzmir şehrinde yapılan bir sağlık kurumudur. 2017 senesinde yapımına başlanan İzmir Şehir Hastanesi yahut diğer adı ile İzmir Entegre Sağlık Kampüsü, Gama Holding ve Türkerler Holding aracılığıyla işletilmektedir. Toplamda 1.6 milyar TL yatırımla yapılan hastane ülkemizdeki sağlık kurumları içinde en büyük 4. Hastanedir. 622.530 metrekarelik bir alanda kurulmuş olan hastanede, 2600 yatak bulunmaktadır. Bunun dışında 53 ameliyathane, 302 poliklinik odası, 374 yoğun bakım ünitesi, 48 yataklı mahkum servisi bulunmaktadır. Günde 12 bini aşkın hastaya hizmet verecek olan sağlık kurumu bunun yanı sıra İzmir ilimizde büyük bir istihdam kapısıdır. Hastane bünyesinde gerek yapımı sırasında, gerekse tamamlanmasının ardından çok sayıda insana iş olanağı sunmuştur. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bünyesinde bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi en son teknoloji ekipmanlara sahiptir. Uzman kadrosu ile en zorlu ameliyatları ile başarı ile gerçekleştirebilmektedir. Hastaneye gerek İzmir ilimizden gerekse çevre illerden ve hatta yurt dışından çok sayıda hastanın ziyaret edeceği kanısına varılmaktadır. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bunun bunun yanında 5 bin araçlık bir otoparka ve ambulans helikopterinin iniş yapabilmesi adına heliporta sahiptir. Ülkemizdeki en modern sağlık kurumlarından bir tanesi olan hastanenin bünyesinde 1500’ü aşkın sağlık çalışanı istihdam edilecektir. İzmir Şehir Hastanesi bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır.

İzmir İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; temizlik personeli, tıbbi sekreter, hemşire, hasta bakıcı, ebe, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, ambulans şoförü, acil tıp teknisyeni, eczacı, diş teknikeri, yardımcı sağlık personeli, hasta danışmanı, hasta bakıcı, hasta kabul görevlisi, iş güvenliği uzmanı, biyolog, tercüman, ameliyathane hemşiresi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bünyesinde binlerce vatandaşımız istihdam edilecek. Öncelikle şehir hastanesinin personel gereksiniminin büyük çoğunluğu şehir hastanesinin açılması ile kapanacak olan diğer kamu hastanelerinden sağlanacak. Eksik kalan kadro ve pozisyonlara ise Sağlık Bakanlığı aracılığıyla ilanlar yayınlanmaktadır. Bu ilanlar için Sağlık Bakanlığı resmi web adresi üzerinde açıklamalar kısmını takip edebilirsiniz. Ayrıca İŞKUR üzerinden de çeşitli alımlar gerçekleştirilmektedir. Harici olarak bir insan kaynakları sayfası ve iş başvuru formu ise bulunmamaktadır.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Nerededir?

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, İzmir ilimizde Bornova ilimizde bulunmaktadır. Aşağıda haritadan adresini gözlemleyebilirsiniz.

Adres: “Laka, 35040 Bornova/İzmir”

Bu makalemizde İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu