Başvurular

İstanbul Yeni Havalimanı iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İstanbul Yeni Havalimanı iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İstanbul Yeni Havalimanı iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İstanbul Yeni Havalimanı iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul Yeni Havalimanı iş ilanları ve iş başvurusu

İstanbul Havalimanı, ülkemizde İstanbul ilimizde bulunmakta olan ülkeler arası bir havalimanıdır. Şehrin Avrupa Yakası’nda Tayakadın ile Akpınar köyleri içinde bulunmaktadır. 2014 senesinde yapımına başlanan havalimanı 2018 senesinde faaliyete girmiştir. İstanbul Yeni Havalimanı; İGA yatırımcılarının oluşturduğu Cengiz, Mapa, Limak, Kolin, Kalyon Ortak Girişim Grubu (OGG) aracılığıyla yapılmıştır. İstanbul Havalimanı yalnızca ülkemizin değil bunun yanı sıra dünya çapındaki en büyük havalimanlarından biridir. Günde 2 bine yakın uçuş gerçekleştirebilecek biçimde hazırlanmıştır. Ülkemizin adeta bir tanıtım yüzü olmaya aday bir projedir. İstanbul Yeni Havalimanı bu gibi ayrıntılarının yanında da 100 bine aşkın insana doğrudan istihdam kapısıdır. Havalimanı bünyesine her gün yayına giren ilanlarla çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır. İstanbul Yeni Havalimanı aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • İstanbul Yeni Havalimanı İş İlanları 2022
  • İstanbul Yeni Havalimanı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Yeni Havalimanı İş İlanları 2022

İstanbul Üçüncü Havalimanı yılda 150 milyonu aşkın yolcu aracılığıyla ziyaret edilmesi bekleniyor. Havalimanında bulunan pistler hali hazırda mevcut tüm uçak tiplerine uygun biçimde dizayn edilmiş vaziyette. Bunun bunun yanında tüm fazları hizmet verir duruma geldiğinde 100’e yakın hava yolu şifrketina ev sahipliği yapacak olan 3. Havalimanı, dünyanın tek çatı altında bulunan en büyük havalimanı olma özelliğine de sahip olacak. İstanbul Havalimanı bünyesinde faaliyetlerini sürdürmek adına her gün çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya ise devam ediliyor.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İstanbul Yeni Havalimanı aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; özel güvenlik görevlisi, arff memuru, hostes, danışma memuru, apron memuru, hemşire, itfaiyeci, operatör, şoför, sağlıkçı, teknisyen, pilot, temizlik elemanı, tekniker, stajyer, ögg, karşılama hostesi, uçak bileti satış temsilcisi, yer hostesi, operasyon elemanı, engelli personel, vasıfsız işçi, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İstanbul Yeni Havalimanı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Yeni Havalimanı bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyenler aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır.

Ayrıca İstanbul 3. Havalimanı bünyesinde çok sayıda şirket bulunmaktadır. Bu şirketlere bizzat kendi web adreslerinden başvuru yapmanız gerekir. Harici olarak İstanbul Havalimanı ilanları İŞKUR üzerinden de yayınlanmaktadır. Bu durumda www.devlette.com web adresimiz üzerinde bu hususta gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız.

İstanbul Havalimanı İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN

İstanbul Havalimanı Nerede?

Adres: “Tayakadın Mahallesi, Terminal Caddesi No:1, 34283 Arnavutköy/İstanbul”

Bu makalemizde İstanbula yeni açılan havalimanı iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu