Başvurular

ISS Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

ISS Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde ISS Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. ISS Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

ISS Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

ISS Türkiye Hakkında Bilgi:

ISS Güvenlik İş Başvuru Formu

Şu anda bildiğimiz haliyle ISS 1934 senesinde kuruldu. Lakin şirketin kökenleri 1901 yılına dayanmaktadır. ISS yerel işletmelere bekçilik hizmeti sunan bir şirket olarak kurulmuş olmasına karşın genişlemesi ve büyümesi sırasında aynı değerlere bağlılığını korumuştur. Dünyayı daha iyi çalışılabilir bir yer yapmak için insanları ve mekânları birbirine bağlama amacı her zaman işimizin merkezinde olmuştur.

Müşterilerle her gün, yan yana birlikte çalışarak kullanıcı deneyiminin her yönünü kavrarız. Müşterilerimizin tesislerinde bulunan her bir ISS çalışanı bizden biridir; en yüksek standartlarda çalışmaya uygun biçimde eğitilir, donatılır ve motive edilir.

İnsanların mekânları ve mekânların insanları oluşturduğuna inanırız. Strateji aşamasından operasyonlara kadar her etapta müşterilerle birlikte çalışarak onlara çalışan, düşünen ve istediğimizi sağlayan mekânlar sağlarız. Müşterilerimiz bizi, yaşamı kolaylaştıran, daha üretken ve keyifli hale getiren ortamlar oluşturduğumuz, bu ortamları yönetip sürdürülmesini sağladığımız için seçerler.

ISS Türkiye , 40.000 ’den fazla çalışanı ile, İstanbul Genel Merkez ve Ankara, Antalya, Bursa, İzmir Şubeleri ve Adana, G.Antep, Eskişehir, Denizli, İzmit bölge ofislerinde 4.000’den fazla müşteriye, 5000 noktada hizmet vermekte ve sektördeki önder konumuyla büyümeye sürdürmektedir.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Muhasebe Uzmanı Ankara Başvur
Maliyet ve Hakediş Uzmanı Ankara Başvur
Servis Takip Planlama Uzmanı Ankara Başvur
Resepsiyonist İstanbul Sarıyer Başvur
Temizlik Hizmetleri Yöneticisi Bursa Başvur
Denetim Uzmanı İstanbul Sarıyer Başvur
Şirket Şoförü İstanbul Sarıyer Başvur
Temizlik Hizmetleri Yöneticisi İstanbul(Asya)(Sfakattepe) Başvur
Temizlik Şefi İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Catering Hizmet Yöneticisi İzmir Başvur
Catering Hizmet Yöneticisi İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu