Başvurular

İSPER iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İSPER iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İSPER iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İSPER iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İSPER iş ilanları ve iş başvurusu

İSPER AŞ, İstanbul ilimizde işletme hizmeti ve insan kaynağı hizmetlerini sunmakta olan bir kuruluştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan iştiraklerden biridir. Kurum İBB’nin sağlık ve sosyal alanlardaki projelerine kaliteli hizmet ve profesyonel iş gücü desteği sağlamaktadır. İSPER yenilikçi ve güvenilir hizmet anlayışı ile alanında önder bir marka olabilmek adına 12 bini aşkın çalışanı ile tüm gücüyle faaliyetlerini sürdürmektedir. İSPER bu çalışanlara ek olarak çeşitli zamanlarda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. İSPER aracılığıyla yayına giren en yeni iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İSPER İş İlanları 2022
  • İSPER İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İSPER İş İlanları 2022

İSPER kurulmuş olduğu günden bu yana aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Hizmet verdiği İstanbul ilinde başarılı çalışmalara imza atan kurum bu başarısını sürdürme gayesindedir. Kurum bünyesine de bu çalışmaların devam etmesi adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

İstanbul İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İSPER aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; hemşire, stajyer, uzman yardımcısı, kalite sorumlusu, kontrolör, cankurtaran, tekniker, teknisyen, kimyager, sosyolog, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İSPER İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İSPER bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile online olarak başvurularınızı yapabilirsiniz. Yapacak olduğunuz başvurular yalnızca kurum bünyesinde açık iş pozisyonu olması durumunda insan kaynakları departmanınca değerlendirilecektir. Harici olarak kurum bünyesine bireysel olarak yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. Bu makalemizde İSPER iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İSPER İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İSPER HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, isper hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan isper açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu