Başvurular

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirecek ! 2022

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirecek ! 2022, iş başvuru bölümüzde İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirecek ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirecek ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirecek !

İŞKUR yapmış olduğu açıklama ile Toplum Yararına Program Projesi kapsamı içinde çok sayıda işçi alımı yapacağını açıkladı. Buna göre 460 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Adaylar ilana 29 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. İŞKUR temizlik işçisi alımı ilanına dair diğer başvuru şartları, başvuru formu gibi geniş bir şekilde bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı İlanı 2016

İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile İŞKUR içinde imzalanan anlaşma gereğince 5 Ekim 2016 ile 16 Haziran 2016 tarihleri içinde çalıştırılmak üzere temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda 460 kişi istihdam edilecek. Kontenjanların il ve ilçelere dağılımı ise Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirilmiş durumda. Bu bağlamda merkezde bulunan okullarda 165, Besni’de 50, Çelikhan’da 20, Gerger’de 35, Gölbaşı’nda 35, Kahta’da 95, Samsat’da 20, Sincik’te 25 ve Tut’da 15 kişi istihdam edilecek.

Adaylar başvurularını 29 Eylül 2016 son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde, ilçelerde Kaymakamlık Dayanılma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfında ve İŞKUR hizmet noktaları ile Belediye İŞKUR hizmet noktalarından hafta içlerinde, mesai saatleri çerçevesinde yapabileceklerdir. Bunun dışında ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar www.iskur.gov.tr adresi üzerinden de 24 saat bireysel iş başvurusu yapabilecekler.

İŞKUR mevzuatı gereğince istihdamında kuvvetlik yaşanan kadınlar, 35 yaş üstü erkekler, engelliler, eski hükümlüler, terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralananlar ilk listede yer edinecekler. Bunun dışında kalan 35 yaşın altında bulunan erkekler ise ikinci listede yer bulacaklar. Başvuru şartları da aşağıda açıklanmıştır.

  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Açıköğretim harici öğrenci olmamak
  • Programın gerçekleştirileceği yerde ikamet ediyor olmak
  • SGK’lı yahut Bağ-Kur’lu olmamak

Son başvuru tarihi yazımızın başında da dile getirdiğimiz üzere 29 Eylül 2016 olarak belirlenmiştir. İŞKUR temizlik görevlisi alımı ilanına dair geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Adıyaman iline ait diğer kamu iş ilanlarına da BURADAN varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu