Başvurular

İŞKUR iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İŞKUR iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İŞKUR iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İŞKUR iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İŞKUR iş ilanları ve iş başvurusu

İŞKUR yahut eski adı ile İş ve İşçi Bulma Kurumu, iş ve işçi arayan bireylerin başvuru yaptıkları bir kurumdur.  Ülkemizde milyonlarca işsiz vatandaşımız yer alıyor. İŞKUR bu işsiz kimselerin iş bulmaları ve bunun yanı sıra kendileri için en uygun işe yerleştirilmeleri adına çalışmalar yapıyor. Türkiye İş Kurumu tabir yerinde ise iş ve işçiyi buluşturuyor. İŞKUR tüm bunların yanında çeşitli zamanlarda kendi bünyesine de personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor. İŞKUR aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İŞKUR İş İlanları 2022
  • İŞKUR İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İŞKUR İş İlanları 2022

1946 senesinde kurulmuş olan İŞKUR, faaliyetlerine her sene arttırarak sürdürmekte. Neredeyse her ilimizde bir İŞKUR müdürlüğü yer alıyor. İŞKUR çalışmalarının aksamadan sürmesi adına da çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor. İŞKUR aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

  • İstihdam Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • İŞKUR Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye İş Kurumu Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • İŞKUR Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

İŞKUR aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; büro personeli, büro memuru, temizlik işçisi, iş ve meslek danışmanı yani İMD, bilgisayar mühendisi, programcı, çözümleyici, avukat, temizlik görevlisi, sosyolog gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu, bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, engelli personellerin ve eski hükümlü işçilerin iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

İŞKUR İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İŞKUR bünyesinde yayına giren tüm iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve www.iskur.gov.tr adresi üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, iş başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiğinda bu sayfa altında sizlerle paylaşıyor bulunacağız. Bu makalemizde İŞKUR iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca İŞKUR bünyesinde değil de İŞKUR aracılığıyla aracılık edilmiş olan iş ilanlarına https://www.devlette.com/personel/ sayfasından ulaşmanız olabilecekdür.


DİĞER İŞKUR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işkur hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işkur açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu