Başvurular

İSFALT iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İSFALT iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İSFALT iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İSFALT iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İSFALT iş ilanları ve iş başvurusu

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. veya bilinen kısa adı ile İSFALT A.Ş. 1986 senesinde İstanbul Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin asfalt gereksinimini karşılamak amacı ile kurulmuş olan bir şirkettir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sunan iştiraklerden bir tanesi olan İSFALT, İstanbul ilimizde iki yakasında kurduğu fabrikalarda yapmış olduğu üretimle asfalt gereksinimini karşılamaktadır. Bunun bunun yanında sektöre de danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. İSFALT bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Kurum bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor. İSFALT aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İSFALT İş İlanları 2022
  • İSFALT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İSFALT İş İlanları 2022

İSFALT, İstanbul’un büyümesine paralel olarak kendisini yenilemiş ve ülkemizin en büyük şirketlerinden bir tanesi olmayı başarmıştır. Üretimlerini; Mahmutbey, Ümraniye, Aydınlı, Maltepe, Habibler’de bulunan fabrikalarında gerçekleştirmektedir. Bünyesinde çok sayıda personelin istihdam edildiği İSFALT, bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

İstanbul İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İSFALT aracılığıyla şuana dek yayınlanmış olan yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, özel güvenlik görevlisi, mühendis, beden işçisi, süpürgeci, teknisyen, tekniker, fabrika işçisi, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, temizlik işçisi, teknik personel, proses işçisi, makine mühendisi, forklift operatörü, beko loder operatörü, silindir operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İSFALT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İSFALT bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile yapabilir. İştirakler sayfasına giriş yapmanızın ardından “ Yeni Kayıt “ oluşturmalı ve öz geçmişinizi sisteme girmelisiniz. Akabinde başvurunuz sisteme işlenecek ve kurum bünyesinde yeni çalışan açığı oluşması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır. Bu etapta insan kaynakları başvurunuzu değerlendirecektir. Bu yalnızca kolay bir biçimde başvurunuzu online olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu makalemizde İSFALT iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili araştırılan konulara değindik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İSFALT İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İSFALT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, isfalt hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan isfalt açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu