Başvurular

İş Bankası Bay, Bayan Özel Güvenlik Alımı İlanı 2022

İş Bankası Bay, Bayan Özel Güvenlik Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde İş Bankası Bay, Bayan Özel Güvenlik Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İş Bankası Bay, Bayan Özel Güvenlik Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İş Bankası Bay, Bayan Özel Güvenlik Alımı İlanı

İş Bankası, 1924 senesinde kurulan Cumhuriyet döneminin ilk özel bankasıdır. Yıllar içinde büyümesini hız kesmeden sürdürmüş olan İş Bankası, şu an ülkemizin en büyük finans kurumları içinde bulunmaktadır. İş Bankası vermiş olduğu ilan ile İstanbul , İzmir, Antalya, Kütahya, Kars ve Yozgat illerinde özel güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bay ve Bayan özel güvenlik görevlisi alımı ilanı için başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ve diğer bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı
  • İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Formu
  • İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Sınavı
  • İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı

İş Bankası, büyüme hedefleri ışığında yeni şubeler açmaya ve bu şubeler ile mevcut şubelerin ihtiyaçları ışığında ise sürekli olarak personel alımı yapmaya sürdürmektedir. Bir çok kadro ve pozisyonda işçi alımı yapacağını açıklayan İş Bankası, en son  güvenlik görevlisi alımı için ilan vermiştir. İşte ilan ayrıntıları ..

Bankamızın Şube ve Genel Müdürlük Birimlerinde görevlendirilmek üzere sınavla Erkek Özel Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Yazılı sınav 28 Ocak 2016 Perşembe günü yapılacak olup alım sürecinin tüm aşamaları neticesinde başarılı bulunan adaylarımıza, kadro olanaklarımız ışığında görev teklifi yapılacaktır.

Alım Yapılacak İller : Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesi, Kars’ın Kağızman ilçesi, İstanbul, İzmir, Kütahya’nın Simav ilçesi ve Antalya’nın Kumluca ilçesi ( Bayan güvenlik görevlisi alımları yalnızca İstanbul için yapılacak olup, diğer saydığımız iller bay güvenlik görevlisi alımı için geçerli olan illerdir.)

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Formu

Sınava başvurular 2016 saat 10.00’a kadar yalnızca aşağıda vermiş olduğumuz bağlantı adresinde bulunan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir. Şubelerimiz yahut Genel Müdürlük birimlerimiz aracılığıyla sınav başvurusunda bulunmak olabilecek değildir.

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Yapmak İçin Hemen TIKLAYIN

İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Sistem, yalnızca aşağıda yer verilen başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna imkan vermektedir. Bu nedenle başvuru 2 yapmak isteyen adayların ilk kez bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. Sınava başvuruda bulunan adaylardan yalnızca uygun bulunanlara sınav daveti gönderilecektir. Sınav sürecinde adaylarımızla sağlıklı biçimde iletişime geçilebilmesi için başta e-posta adresi olmak üzere iletişim detaylarının güncel tutulması önem taşımaktadır. Başvuru yaparken kendileri ile ilgili gerçek dışı bilgiler veren adaylar, söz konusu durumun alım sürecinin hangi aşamasında fark edildiğine bakılmaksızın süreç dışında bırakılacaklardır.

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Sınavı

Sınav Yeri Sınav İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Sınav Tarihi Başvuru formundan varabilirsiniz.

Sınav Davetleri Sınav ile alakalı tüm davet ve açıklamalar  İş Başvuru Formunda bulunan Başvuru Durum Takip alanından yapılacaktır. Bu tarihten bu yana Başvuru Durum Takip alanının kontrol edilmesi önem taşımaktadır.

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 28 Ocak 1988 ve ardından doğmuş olmak
  • Alım yapılacak il ve ilçelerde ikamet ediyor olmak
  • Askerlik görevini tamamlamış olmak ( Sadece bay adaylar için geçerlidir.)
  • Geçerlilik süresi 28 Ocak 2017 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak
  • Daha önce Bankamızca yapılan Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför, Takip Memuru yahut Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) Alım Sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak
  • En az lise yahut ticaret meslek lisesi mezunu olmak
  • Boyu en az 175 cm. olmak. ( Bayan adaylar için bu şart 170 cm’dir.)
  • Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak
  • Herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak
  • Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya uygun olmak (İşe alım aşamasında tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu ile belgelenecektir.)

Türkiye İş Bankası aracılığıyla yapılacak olan bay ve bayan güvenlik görevlisi alımı ilanı için başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi detaylara yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca İş Bankası aracılığıyla yayınlanmış olan bütün ilanlara İş Bankası İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu