Başvurular

İpek Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

İpek Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde İpek Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İpek Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İpek Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

ipek-universitesiipek-universitesi

İpek Üniversitesi İş Başvuru Formu

İpek İş Başvurusu yaparak İpek’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İpek iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İpek Üniversitesi, 03. 03. 2011 tarih ve 27863 sayılı Resmi Gazete’de yayına giren 17. 02. 2011 tarih ve 6114 sayılı kanunla Altın Koza Üniversitesi adıyla kurulmuş olup; 18.06.2013 tarih ve 6492 no’lu kanunla yayına giren Resmi Gazete’de altı çizildiği gibi, ismini İpek Üniversitesi olarak değiştirmiştir.

Ankara’da Koza İpek Eğitim Sağlık Hizmet Yardım Vakfı aracılığıyla 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun vakıf yükseköğretim kurumlarına ilişkin hükümlerine tabi olmak üzere, kamu tüzel kişiliğine sahip İpek Üniversitesi adıyla kurulan üniversitede;

* İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
* İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi
* Sanat ve Tasarım Fakültesi
* Sinema Sanatları Fakültesi
* Siyasal Bilgiler Fakültesi
* Sosyal Bilimler Enstitüsü bulunmaktadır.

MİSYON

İpek Üniversitesi, ülkemizin ilk güzel sanatlar ve sosyal bilimler üniversitesi olma özelliğine sahiptir. Üniversitede, yalnızca sanat ve sosyal bilimlerle alakalı fakülte ve bölümlerin açılmasıyla, belirli alanlarda uzmanlaşma sağlanacak ve ülkemizde yeterince ilgi gösterilmemiş alanlarda, özel sektörün en mühim yatırımı gerçekleştirilecektir. Bu açıdan öncelikli olarak, İşletme ve Yönetim Bilimleri, Sinema Sanatları, Siyasal Bilgiler, İnsan ve Toplum, Sanat ve Tasarım ve Hukuk gibi sosyal alanlardaki fakültelerle eğitime başlanacaktır.

VİZYON

İpek Üniversitesi, endüstriyel, sanatsal, sosyal ve kültürel üretimi, üniversitenin gerekliliği ile eşdeğer tutan bir anlayışla hareket etmektedir.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu