İnternet

İnternetsiz Çiftlik Oyunları 2021

İnternetsiz Çiftlik Oyunları, bilgi sitemizde İnternetsiz Çiftlik Oyunları başlığı altında bilgi paylaştık. İnternetsiz Çiftlik Oyunları ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

İnternetsiz Çiftlik Oyunları

çiftlik-oyunları-internetsiz

Bu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza internetsiz çiftlik oyunları nelerdir sualinin yanıtını bulmaya çalışacağız. Ayrıca çiftlik oyunları internetsiz nasıl oynanacağından söz edeceğiz.

Çiftlik Oyunları

İnternet ile tanıştığımız günden bu yana yaşamımızda mühim bir role sahip olması ve hemen hemen herkesi teknolojiye bağımlı olması tartışma götürmez bir gerçektir. Oyunlarda tabi ki mobil ve internet ile bütünleşmiş terimler içinde yer alır, peki her oyun için internet gerekli midir? internetsiz çiftlik oyunu gibi bağlantıya gerek kalmadan ve ücretsiz olarak elde edebileceğiniz uygulamalar son derece popüler durumda.

Peki, yalnızca neden çiftlik oyunu? Belki de gündelik yaşamdan veya günün stresinden biraz da olsa uzaklaşabilmek adına bir çok kişi bu tür oyunları tercih etmektedir. Elbette internet üzerinden oynanabilenler de olsa da mobil verilerin azlığı veya GSM çekim derdinden bir çok kişi internetsiz olarak oynanabilenlere daha fazla rağbet göstermektedir.

Hangi Oyunlar İnternetsiz Oynanır?

internetsiz çiftlik oyunları dediğimizde karşımıza çıkan seçenekler içerisinde tercihlerini uygulayabilirsiniz.

Peki, bu oyunlar hangileri;

  • Üst sırada Ali Babanın Çiftliği uygulaması var,
  • Ardında Farm Town takip ederken,
  • Fairy Farm’ da üçüncü sırada bulunmaktadır,
  • Çok bi hayli beğeni alan şirinler ile The Smurfs Village uygulamasını da kullanabilirsiniz,
  • Top Farm,
  • Farmville 2: Country Escape,
  • Ve son kez Green Farm 3.

İnternetsiz Oyunların Avantajları

İnternet yaşamımızın her alanında yer alıyor fakat arada bir özel durum ve benzeri nedenlerden dolayı netle bağlantımız olmayabilir. Buna rağmen boş zamanları değerlendirebilmek adına çiftlik oyunları internetsiz tercihleri birebirdir. Hem rahatlayıp hem eğlenebileceğiniz en güzel seçenek çiftlik oyunlarıdır üstelik internet olmadan da oynanabildiği için her an oynayabilirsiniz.

Nasıl Oynanır?

Peki, oyunların teması nasıldır veya oynamak için neler gereklidir? Birde bunları ele alalım. Oyunların genelinde yükleme ardından belirli bir profil oluşturulması gerekir akabinde ise oyunun genel kaidelerinı anlayabilmeniz adına belirli talimatlar ile basit görevler verilir.

Görevler yerine getirildikçe puan veya oyun içi kullanılabilen paralar kazanılır ve size verilen belirli çiftlik alanı genişletmek veya çeşitli ürünler almak için kullanılır.

Zamanla ve görevlerinizi bitirdikça hayalinizdeki çiftliği kurabilir ve sanal da olsa kendi dünyanızı kurabilirsiniz. Kısada bir öneri de bulunalım oyuna her girişinizde kullanıcı adı ve şifrenizi girmek istemiyorsanız tanımlayarak kolaylık sağlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu