İnternet

İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021

İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021, başvurular bölümümüzde İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021

İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma, instagram’da kapalı hesaplari görme uygulaması ücretsiz, instagram’da kapalı hesaplari görme sitesi ücretsiz, instagram’da kapalı hesaplari görme uygulaması apk, instagram’da kapalı hesaplari görme uygulaması ios, instagram’da kapalı hesaplari görme uygulaması indir, İnstagram gizlilik Hesap Görme ücretsiz, Takip etmeden profili Görme Sitesi, Instagram gizlilik Hesap Görme Apk gibi konularda bilgi için yazımızı inceleyiniz.

İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021

Son zamanlarda Instagram kullanıcıları için en fazla aranan şeylerden biri Instagram gizli profil görmektir. İOS ve Android uygulamaları ile Instagram gizli hesap görüp göremediğinizi sizin için makalemizde bir araya getirdik. En çok bilinen sosyal ağlarından birisi olan Instagram, ülkemizde hemen hemen 38 milyon kişi aracılığıyla kullanılıyor.

Türkiye Instagram kullanıcı sayısı ile dünya çapında 6. sıradadır. Instagram, ülkemizde Facebook’tan daha popüler. Bu durumda kullanıcılar internette Instagram ile alakalı konuları aramaya başlıyor. Kullanıcıların en fazla aradığı şeylerden biri, gizli hesabı görüntüleme ve gizli profile bakma gibi konulardır. Gizli hesaplara erişerek paylaşılan yazıları görmek isteğe göre geniş bir şekilde olarak paylaşımı yaptığımız yazıyı okumanızı öneriyoruz.

Takip Etmeden Profili Görme Sitesi

İşte İnstagram gizli hesap görme uygulamaları ve metotları;

  • Bestwhozi uygulaması ile gizli hesap görme.
  • Ghosty Instagram gizli hesap görme uygulaması.
  • LiLi uygulaması ile gizli profil görüntüleme.
  • Postegro uygulaması ile gizli hesap görüntüleme.

Belirttmiş olduğumuz bu uygulamaları cihazınıza indirdiğinizde, gizli profiline erişmek istediğiniz birinin takipçilerinden birinin bu uygulamayı zaten indirmiş olması durumunda gizli profili görmek olabilecekdür. Bu uygulamalar, interneti dolaşan Instagram gizli profil görünümü uygulamalarıdır. Uygulamaların hiçbiri tarafımızca test edilmemiştir. Uygulamaları telefonunuza yahut bilgisayarınıza indirdiğinizde, tüm sorumluluk siz değerli okurlarımıza ait olmaktadır.

Instagram Gizli Hesap Görme Yöntemleri 2021

Instagram’da kullanıcıları kendilerini takip etmeyen bireylere istedikleri zaman profilleri kapatma seçeneğine sahiptir. Takip etmeyen bireyler fotoğraf, video gibi gönderileri göremiyor. Instagram kullanıcıları da buna karşın takip olmadan gizli hesapları görmek istiyor. Gizli hesap görme programı arayan bireyler, profillere erişmenin yollarını arıyor.

Bazı mobil uygulamalarda gizli Instagram hesabını görmek olabilecek olabilir. Tüm uygulama ve programların çalıştığını söyleyemeyiz fakat internette çalışan bazı uygulamalar mevcuttur. Aşağıda listelediğimiz uygulamaları internet üzerinden aratarak varabilirsiniz.

İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021
İnstagram Gizli Hesap Görme ve Profile Bakma 2021

Instagram Gizlilik Nedir?

Instagram, gizlilik politikalarını ve takipçilerin gizliliğini sağlamak maksadıyla gizli bir hesap özelliğine sahiptir. Bu özelliği tercih ederek hesabınızı ve paylaşımı yaptığınız gönderileri ve hikayeleri gizli uygulayabilirsiniz. Hesabınızı gizli olarak ayarladığınızda, gönderileriniz, hikayeleriniz, takipçileriniz ve takip ettiğiniz bireyler yalnızca onayladığınız takipçilere gösterilecektir.

Instagram’da böyle bir uygulama ile bir çok sosyal platform sitesinin aldığı gizlilik kararlarını almıştır. Gizli bir hesap ile, istemediğiniz ve tanımadığınız bireylerin detaylarınıze ve paylaşımlarınıza ulaşmasını engelleyeceksiniz. Lakin açık hesap olarak ayarlarsanız, herkes profilinize ulaşabilir.

BENZER YAZI: İnstagram Takip Engeli Kaldırma 2021 İnstagram Spam Kaldırma

Instagram Gizli Profile Bakmak Mümkün mü?

Takip etmediğiniz gizli Instagram hesabının içini görmek isteğe göre bunu nasıl uygulayabilirsiniz? Gizli profillere erişmek isteyenler için çok sayıda uygulama yahut web sitesi karşımıza çıkıyor. Geçmişte Instagram güvenlik açığı sebebiyle gizli profili görmek olabilecekdü.

Paylaşımlara masaüzerinde Instagram’a giriş yaptıktan sonra profilini görüntülemek istediğiniz birinin hesabına gidip “daha fazla göster” seçeneğine tıklayarak erişebiliyordunuz. Lakin Instagram bu güvenlik açığı için bir güvenlik önlemi aldı ve artık hesaplar bu işlemi gerçekleştiremiyor. Lakin, gizli hesabı görmek için bazı mobil uygulamalar geliştirilmiştir. Bu uygulamalarla gizli hesapları görmek olabilecekdür.

Gizli Profil Takip Etmeden Görünür mü?

Bazı durumlarda Instagram gizli hesap görünümü adı altında paylaşılan uygulamalarla profillere erişmek olabilecekdür. Gizli hesap ayrıntı kısmına erişmenin en sağlıklı yöntemi, takip isteğinizin kabul edilmesidir. Lakin takip etmek istediğiniz kişi takip talebini kabul etmezse diğer uygulamaları deneyebilirsiniz.

  • Postegro,
  • LiLi,
  • Bestwhozi,
  • Ghosty

uygulamaları en fazla tercih edilenler içinde.

Son zamanlarda Instagram gizli profillerini kontrol etmek isteyen kullanıcılar, yükledikleri uygulamaların kendi istekleri dışında hikayeler paylaşımı yaptığını paylaşıyor. Uygulamaları telefonunuza yüklerken izin verdiyseniz, hesap detaylarınız uygulama geliştiricilerine aktarılabilir. Diğer bir konu ise kişi sizi engellediyse ve profilini göremiyorsanız, değişik bir kullanıcı adı ve fotoğrafla takip isteği gönderin, kabul ederse profile gidebilirsiniz.

İnstagram Gizli Profile Bakma

Instagram hesabını takip etmeden gizleyen kullanıcıların videolarını, fotoğraflarını ve hikayelerini görüntülemek için internette bir çok uygulama geliştirilmiştir. Bu uygulamalar, çalışma mantığına bağlı olarak bazı durumlarda size gizli hesapları gösterebilir. Çalışma mantığı, izlemek istediğiniz hesabın takipçilerinden birinin uygulamayı zaten indirmiş olmasını içerir.

Instagram Gizli Hesaplar Nasıl Görülür?

Gizli yahut kapalı hesaplara belirli metotlarla nasıl erişileceğini sizlerle paylaşmak istedik. Lakin bu yöntemle, birinin gizli hesabı görmek için takip isteğinizi kabul etmesi gerekir. Gizli hesapları görmek için nasıl takip isteğinizi kabul ettireceğinize değinelim. İnstagram gizli hesaplar nasıl görülür?

  • Yeni bir İnstagram hesabı açarak.
  • İnstagram gizli hesaba mesaj göndererek.
  • Gizli hesap görme uygulamalarını tercih ederek.

Instagram Profilimi Nasıl Gizleyebilirim? 2021

Instagram profilinizde paylaşımı yaptıklarınızı yalnızca takipçilerinizin görebilmesi için gizleyebilirsiniz. Gizliliği etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.

  1. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ alttaki profil resmine tıklayın,
  2. Sağ üstteki üç çizgiye tıkladıktan sonra aşağıdaki Ayarlar bölümüne girin,
  3. Gizlilik sekmesine tıkladıktan sonra Hesap Gizliliği sayfasındaki Gizli Hesap düğmesini etkinleştirirseniz, hesabınız yalnızca size gönderilen takip isteklerini kabul ettiğinizde görünür olacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu