Başvurular

İlkokul Mezunu Kamu İşçisi, Lise Mezunu Belediye Memuru Alım İlanı (Mart 2019)

İlkokul Mezunu Kamu İşçisi, Lise Mezunu Belediye Memuru Alım İlanı (Mart 2019), iş başvuruları bölümünde İlkokul Mezunu Kamu İşçisi, Lise Mezunu Belediye Memuru Alım İlanı (Mart 2019) ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İlkokul Mezunu Kamu İşçisi, Lise Mezunu Belediye Memuru Alım İlanı (Mart 2019) ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

İlkokul Mezunu Kamu İşçisi, Lise Mezunu Belediye Memuru Alım İlanı (Mart 2019)

Bilindiği üzere siz okuyucularımıza belediye başkanlıklarınca yayımlanan ilanları Kamu İlanları olarak belirli aralıklarla açıklamayoruz. Kısa süreli aralıklarla güncellenen belediye personeli alım ilanlarında yeni ilanlar yer alıyor.

Bu bağlamda İŞKUR aracılığıyla yayımlanan yeni belediye personeli alım ilanlarına dair bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşmak istedik. 

İŞKUR BELEDİYE PERSONELİ ALIM İLANLARI

İŞKUR üzerinden  Kurum Dışı Personel Alımı olarak yayımlanan belediye personeli alım ilanlarında adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Bu ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar içinden kamu işçisi alımları yapılırken lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar içinden belediye memuru alımları yapılıyor. 

Buna göre alım yapacağını ilan eden belediye başkanlıkları ve mahalli hizmet birimlerinin listesi şu biçimde,

Alım Yapacağını İlan Eden Kurumlar

Diyarbakır Kocaköy Belediyesi, Ankara TÜBİTAK BİLGEM, İstanbul Kadıköy Belediyesi, Bursa Orhaneli Belediyesi, Çorum Laçin Beleditesi, İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi, İzmir Tire Belediyesi, Burdur Yeşilova SYDV, Çanakkale Eceabat Belediyesi, Tekirdağ Belediyesi, Sivas Keşan Belediyesi, Kocaeli Belediyesi, İstanbul Maltepe Belediyesi, Aydın Beleditesi, Balıkesir Erdek Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Antalya Konyaaltı Belediyesi, Eskişehir Belediyesi Edirne Küplü Belediyesi, İzmir Karaburun Belediyesi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye işçisi ve belediye memuru alımı için adayların durumlarını tespit eden koşullar özel koşullardır. İlana başvuruda bulunacak adaylardan alım yapacak belediye başkanlığı aracılığıyla istenen bu özel koşullar alım yapılacak pozisyonun gerekliliklerine göre belirlenir. 

Bu çerçevede bu özel koşullar içinde; alım yapılacak kadronun gerektirdiği öğrenim düzeysinden mezun olmak, çoğu belediye adaylardan deneyim şartı talep eder, adayların talep edilen evrak, belge ve sertifikalara sahip olması, çalışma ve vardiya saatleri ile alakalı koşullar, sürücü belgesi, sağlık raporu gibi evraklar bulunabilir.

Bu Şartların Yanında 

Yukarıda bulunan genel koşullara ek olarak tüm adayların sağlamaları gereken genel koşullar yer alıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Personel alım ilanı yayımlayan belediye başkanlıkları; yayımladıklara ilanlara başvuruların şahsen yapılmasını talep ediyorlar. Adaylar ilan metinlerinde bulunan başvuru evrakları ile birlikte başvurularını ilanı yayımlayan belediyenin evrak işleri müdürlüğüne yapacaklar. 

İLANLARI GÖRÜNTÜLEME

İlanlar İŞKUR üzerinden yayımlanıyor. İlanlara başvuruda bulunacak adaylar ilan metinlerini İŞKUR üzerinden görüntüleyebilecekler. 

Belediye işçisi ve memuru alım ilanlarına dair diğer detaylar için; https://goo.gl/YXmxQY (bağlantıyı kopyalayın, tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Belediye Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu