Başvurular

Iğdır Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Iğdır Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Iğdır Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Iğdır Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Iğdır Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu

  • Iğdır Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  • Iğdır Belediyesi İş İlanları 2022
  • Iğdır Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Iğdır Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Iğdır, ülkemizin en doğunda bulunan ilimizdir. 1992 senesinde ülkemizin 76. ili olması kararlaştırılmıştır. Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin en mühim illerinden olan Iğdır, Ermenistan, Azerbaycan ve İran ile sınır komşumuzdur. 2022 yılı itibariyle ilin nüfusu 200 bini geçmiş durumdadır. Iğdır ilimiz sanayi ve istihdam bakımlarından diğer illerimizin gerisinde kalmış durumdadır. Bu durumun önüne geçmek ve Iğdır ilini modern bir kimliğe büründürmek adına Iğdır Belediyesi var gücüyle çalışmaktadır. Vatandaşlar da, bu çalışmaların akabinde Iğdır Belediyesi 2022 senesinde personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacak mı merak içindeler. Bu makalemizde Iğdır Belediyesi insan kaynakları açık pozisyonları, iş olanakları, kariyer fırsatları, iş olanakları, güncel iş ilanları ile iş başvurusu, iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilere yer verdik.

Iğdır ilimizde ekonomi genel itibariyle tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Şehirde bunun bunun yanında çırçır fabrikaları, pamuklu dokuma tekstil fabrikası, tuzlalar gibi çeşitli sanayi işletmeleri bulunmaktadır. Iğdır Belediyesi şehirde son haftalarda artmış olan işsizlik sayılarını düşürebilmek adına sanayi istihdamının arttırılması gerektiğinin bilincindedir. Bu bağlamda şehre yeni yatırımları çekmek adına çalışmalar düzenlemektedir. Ayrıca İŞKUR ile de çeşitli anlaşmalar yapılmış ve buradaki kurslar ile işsiz kimselere yeni meslekler edindirilmesi adına çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmaların bir kısmını da Iğdır Belediyesi bünyesine yapılması hedeflenen personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı oluşturmaktadır. Ayrıca bu alımlar ve çalışmalar yalnızca Iğdır ili merkezinde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olmuş ilçelerde de yapılacaktır.

  • Aralık
  • Karakoyunlu
  • Tuzluca

Iğdır Belediyesi aracılığıyla yayına girmesi hedeflenen iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, ilkokul mezunu, orta öğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bu alımların bazıları sınavsız yani KPSS gibi bir sınav şartı aranmadan bazıları da KPSS şartı ile yapılacaktır. İlanlar kapsamı içinde istihdam edilecek olan personeller, taşeron, daimi, anlaşmali, geçici ve kadrolu gibi statülerde barındırılacaklardır. Belediye bunun bunun yanında çok sayıda eski hükümlü işçi alımı, engelli personel alımı ve stajyer alımı da yapmayı planlamaktadır. Peki bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır? İlanlara nasıl başvuru yapacağınızı yazımız devamında geniş bir şekilde bir biçimde ele aldık. Aşağıda da Iğdır ilinde kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla son haftalarda verilmiş iş ilanları bulunmaktadır.

Iğdır Belediyesi İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Iğdır İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Iğdır Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Iğdır Belediyesi aracılığıyla yapılması hedeflenen çok sayıda personel, eleman, işçi ve memur alımı ilanları kademeli olarak yıl içinde yayına girecek. İlanlar halen yayınlanmaya başlanmadı. Lakin ilanlar yayına girdiği an iş başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi tüm geniş bir şekilde bilgiler www.devlette.com adresimiz üzerinde yer bulacaktır. Bu ilanları kaçırmamak ve bu ilanlardan anında haberdar olmak için bizleri sosyal ağlardan takip etmeniz yeterli gelmektedir. Lakin bu ilanların yayına girmesinı beklemek istemiyor ve iş başvurusu yapmak istiyorsanız, belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına öz geçmişinizi bırakabilirsiniz. Lakin buraya yapacak olduğunuz başvurular yalnızca alakalı kadro ve pozisyonlarda iş ilanı yayına girdiği takdirde değerlendirilmeye alınmaktadır. Bu nedenten dolayı çoğu durumda “Şu an için herhangi bir personel alımı yapılmamaktadır.” denilerek başvurularınız kabul görmeyebilir. Bu duruma düşmemek ve zaman kaybı yaşamamak adına ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve ardından yine söz edeceğimiz şekil ve usullerde iş başvurusu yapmanızı önermekteyiz. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüz üzerinden dile getirebilirsiniz.


DİĞER IĞDIR BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ığdır belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ığdır belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu