Başvurular

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak 2022

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak

Hazine Müsteşarlığı paylaştığı ilan ile uzman yardımcısı alımı gerçekleştireceğini açıkladı. T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı ilan kapsamı içinde 2 adet sigorta denetleme uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Adaylar ilana 21 Aralık 2016 ile 30 Aralık 2016 tarihleri içinde iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı İlanı 2016
  • Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Başvurusu
  • Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı Sınavı

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı İlanı 2016

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kuruluna, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yazılı kısmı yapılacak giriş sınavı ile 3 adet Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı alınacaktır. Sınavı kazanan adaylar Sigorta Denetleme Kurulu İstanbul Grubunda istihdam edileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, işletme, iktisat yahut iktisadi ve idari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul gören yurt dışındaki fakülte yahut dört yıllık yüksekokulların birinden mezun olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, muaf veya erteletmiş olmak,
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aracılığıyla 4-5 Temmuz 2015 yahut 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS) KPSSP39 puan türünden en az 75 puan almış olmak,
  • ÖSYM aracılığıyla 2015 yahut 2016 senelerında gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye tespit sınavlarından (Almanca, Fransızca yahut İngilizce dillerinden birinden) en az (C) düzeyinde puan almış olmak,
  • 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak 101/01/1982 yahut ardındanki tarihlerde doğanlar başvurabilir), 7) Daha önce aynı sınava en fazla bir defa girmiş olmak. Giriş Sınavına, kontenjan rakamının 20 katı ile sınırlı olmak üzere sınava başvuran KPSS puanı en yüksek 60 aday katılmaya hak kazanacaktır.

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı Başvurusu

Giriş Sınavı için başvurular, 21 Aralık 2016 tarihinden 30 Aralık 2016 günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) Müsteşarlık İnternet sayfasında (http://www.hazine.gov.tr insan Kaynakları bölümüne konulacak Başvuru Formu doldurulmak ve fotoğraf yüklenmek suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Elden yahut posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Sınavla alakalı her türlü bilgi Müsteşarlık İnternet sayfasında “insan Kaynaklan” bölümünden veya aşağıda bulunan adres ve telefon numaraları aracılığıyla Müsteşarlıktan temin edilebilir.

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu İnönü Bulvan No: 36 Hazine Binası Kat: 8 06510 Emek / ANKARA http://www.hazine.gov.tr Telefon: (312) 204 6711

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı Sınavı

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki etapta yapılacaktır. Yazılı Sınav, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Ankara’da Müsteşarlık binasında gerçekleştirilecektir. Yazılı Sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri, Müsteşarlık internet sayfasında (http://www hazine.gov.tr) ve yerleşkesindeki panolarda 4 Ocak 2017 tarihinde ilan edilecektir. Adaylar Yazılı Sınava, Müsteşarlık İnternet sayfası üzerinden bilgisayar çıktısı alacakları Adaylık Belgesi ve geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet yahut pasaport) göstermek suretiyle katılabileceklerdir. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, yeri ve tarihi ardından belirtilecek sözlü sınava çağrılacaktır.

Giriş Sınavını asil ve varsa yedek olarak kazananların isimleri Müsteşarlık İnternet sayfası ile yerleşkesindeki panolarda ilan edilecektir. Giriş Sınavını asil olarak kazanan adaylara bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılacaktır. Hazine Müsteşarlığı uzman yardımcısı alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Hazine Müsteşarlığı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER UZMAN YARDIMCISI ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, uzman yardımcısı alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan uzman yardımcısı alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu