Başvurular

Havaş iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Havaş iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Havaş iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Havaş iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Havaş iş ilanları ve iş başvurusu

Havaş, Türk Hava Yolları öncülüğünde 1958 senesinde Usaş A.Ş. adı ile kurulmuş olan ve yer hizmetleri sunan bir firmadır. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdüren firma, şimdilerde yerli ve yabancı çok sayıda şirketin yer hizmetlerini yürütmeye sürdürmektedir. Genel merkezi İstanbul ilimizde bulunan Havaş A.Ş., tüm hizmetlerini Tav Havalimanı Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yürütmektedir. Daha önceleri Ciner Grubu’nun da hisse sahibi olduğu kurum ardından yüzde yüz Tav Havalimanları iştiraki olmuştur. Yolcu ve bagaj işlemleri, haberleşme, yük kontkarakterinin sağlanması, kargo, ulaşım, gözetim hizmetleri, ramp gibi hizmetler İstanbul Yeni Havalimanı gibi havalimanlarında Havaş aracılığıyla yürütülmektedir. Havaş faaliyetlerini aralıksız sürdürmek adına çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Havaş aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Havaş İş İlanları 2022
  • Havaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Havaş İş İlanları 2022

Havaş kurulduğu günden bu yana büyümesini aralıksız olarak sürdürmeyi başarmış ve şimdilerde Türkiye, Suudi Arabistan, Letonya gibi ülkelerde 200’ün üzerinde havayolu şifrketina yer hizmeti sağlamaktadır. Havaş yılda 30 milyonu aşkın bagaj taşımakta ve 50 milyonu aşkın yolcuya hizmet sağlamaktadır. Havaş bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Havaş aracılığıyla yayınlanmış olan yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; operasyon memuru, şoför, harekat memuru, yolcu hizmetleri memuru, özel güvenlik görevlisi, engelli personel, servis elemanı, bilet satış ve müşteri temsilcisi, teknisyen, yer hostesi, kargo elemanı, mühendis, hostes, yer hizmetleri elemanı gibi part time ve full time, bay bayan çok sayıda adayın iş başvurusu yapabilecekleri pozisyonlar bulunmaktadır. Peki Havaş yer hizmetleri iş başvurusu nereye yapılıyor?

Havaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Havaş bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız bi hayli basit bir biçimde dakikalar içinde aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Vermiş olduğumuz sayfaya girmenizin ardından sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız ve akabinde de “Gönder” butonuna basmanız yeterli gelmektedir. Kurumun insan kaynakları departmanına iletilecek olan başvurunuz açık iş pozisyonu oluşması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır.

Havaş şimdilerde; Ankara, Denizli, Elazığ, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Malatya, İzmir, Adana, Gaziantep, Konya illerimizde uçak konforuna sahip otobüsleri ile yolcu taşımacılığı hizmeti sağlamaktadır. Bu makalemizde Havaş iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Havaş İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER HAVAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, havaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan havaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu