Başvurular

Gümüşgöze Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

Gümüşgöze Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Gümüşgöze Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gümüşgöze Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gümüşgöze Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

Gümüşgöze Belediyesi, Gümüşhane ilimizde Kelkit beldesinde bulunmaktadır. Gümüşgöze Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıklamıştır. Gümüşgöze Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde yük taşıma için şoför alımı gerçekleştirecektir. Adayların en az ilköğretim mezunu ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları talep edilmektedir. Adaylar ilana 25 Aralık 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Gümüşgöze Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2017

Bu talep Türkiye İş Kurumu Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla yayınlanmıştır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğünden yahut Kurumun www.iskur.gov.tr İnternet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin yahut beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve Gümüşgöze Belediye Başkanlığının yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Talebe başvuran ve nihai listede bulunan adaylar ile öncelikli olarak başvuranların tamamı noter huzurunda ekilmek üzere kura listesine dahil edilecektir. Noter huzurunda kura çekimi 28.12.2017 Perşembe günü saat 14:00-15:00’de Gümüşgöze Belediye Hizmet binasında noter huzurunda yapılacaktır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvurdukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Yapılacak iş; Gümüşgöze Belediye Başkanlığı Belirli Süreli (Geçici) statüde 5 ay 29 gün süre ile Şoför (Yük Taşıma) olarak görev yapacaktır. Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi için Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşe Yerleştirme (0456 213 11 36 e-posta: gumushane@iskur.gov.tr) servisinde görevli personelden bilgi alınabilir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Şoför-Yük Taşıma

Çalışma Adresi : GÖZTEPE CADDESİ GÜMÜŞGÖZE BELDESİ  29600 KELKİT GÜMÜŞHANE / TÜRKİYE

Bu makalemizde Gümüşgöze Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile kura çekimi gibi geniş bir şekilde ilan ayrıntılarına yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu