Başvurular

Goodyear İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Goodyear İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Goodyear İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Goodyear İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Goodyear İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Goodyear Tire Türkiye:

Goodyear Lastikleri Türk A.Ş., dünya çapındaki en büyük lastik üreticilerinden olan Goodyear Tire and Rubber Company’nin Türkiye‘deki iştiraki olarak, 1 Eylül 1961’de kuruldu.

Goodyear Tire & Rubber Company , Amerikan çok uluslu bir lastik üretim şirketidir 1898’de Frank Seiberling aracılığıyla kurulmuş ve Akron, Ohio merkezli Goodyear, otomobiller, ticari kamyonlar, hafif kamyonlar, motosikletler, SUV’lar, yarış arabaları, uçaklar, tarım ekipmanları ve ağır araçlar için lastikler üretmektedir.hafriyat makinesi. Kuruluşundan 1976’ya kadar bisiklet lastikleri de üretti. 2017 itibariyle Goodyear, Bridgestone (Japonya), Michelin (Fransa) ve 19 ile birlikte en büyük dört lastik üreticisinden biridir. Continental (Almanya).

Şirket, adını vulkanize kauçuğun mucidi olan Amerikan Charles Goodyear ‘den almıştır. İlk Goodyear lastikleri, basit bir şekilde sökülebildiği ve çok az bakım gerektirdiği için popüler oldu.

Goodyear, 1900’lerin başından beri hava gemileri ve balonlar üretmesine rağmen, ilk Goodyear reklam keşif balonu 1925’te uçtu. Bugün, Amerika’daki en tanınmış reklam simgelerinden biridir. Şirket, Formula One tarihindeki en başarılı lastik tedarikçisidir , diğer lastik tedarikçilerinden daha fazla başlangıç, galibiyet ve yapımcı şampiyonası ile. 1998 sezonundan sonra spordan çekildiler. NASCAR serisi için tek lastik tedarikçisidir.

Goodyear, 1994 senesinde Dalian’daki bir lastik üretim tesisine yatırım yaptığında Çin’e giren ilk küresel lastik üreticisidir.

Açık  Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Elektronik Teknisyeni Kocaeli Başiskele Hızlı Başvur
Yönetici Asistanı İstanbul Sarıyer Hızlı Başvur
İK uzmanı Kocaeli Sakarya Hızlı Başvur
Kıdemli Vergi Uzmanı İstanbul Sarıyer Hızlı Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu