Başvurular

GlaxoSmithKline İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

GlaxoSmithKline İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde GlaxoSmithKline İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. GlaxoSmithKline İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

GlaxoSmithKline İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Glaxo Smith Kline personel alımı yapacağını açıkladı!

GlaxoSmithKline iş başvurusu yaparak sizde GlaxoSmithKline ‘ın gücünden güç alabilirsiniz. GlaxoSmithKline personel alımı haberlerinin bunun yanında bazı ilan sitelerinde bulunan GlaxoSmithKline eleman alımı ilanlarını siz değerli okurlarımız için burada paylaşmaya devam edeceğiz. GlaxoSmithKline insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu biçimde:

Misyonumuzu, “bireylerin daha aktif bir hayat sürmelerini, kendilerini daha iyi hissetmelerini, daha uzun yaşamalarını sağlamak ve insan yaşamının değerini yükseltmek” olarak benimsedik. Bu prensipten hareketle dünya çapındaki milyonlarca insana yol gösterecek yeni ilaçlar ve ürünler geliştirmek temel hedefimiz.

Dünya Sağlık Örgütü aracılığıyla tanımlanmış “üç öncelikli hastalık” olan HIV/AIDS, tüberküloz ve sıtma için hem ilaç, hem de aşı araştırması yapan tek ilaç şifrketi olarak, bu alanlarda dünya çapında öncü ilaçlardan bazılarını geliştirmiş olmanın gururu içindeyiz.

İngiltere’deki genel merkezimiz ve ABD merkezli çalışmalarımızla ilaç endüstrisinin önder isimlerinden biri olarak mühim sorumluluklar aldığımızın bilincindeyiz. Bu nedenle misyonumuz, dünya çapında ulaştığımız herkes için mühim mesajlar içeriyor. Her adımımızı bu misyona sadık kalarak atıyoruz. Yarattığımız etkiyi ölçtüğümüzde, detaylara verdiğimiz önemin anlaşılmış olduğunu göze çarpıyor.

İhtiyacın en fazla olduğu bölgelere, kademeli fiyat uygulayarak ilaç elde etme sorumluluğunu üstleniyoruz. Güçten azaltan hastalıkların milyonlarca insan üzerindeki tesirinin bilincindeyiz. Bu bilinçle ve misyonumuz çerçevesinde ilaç ve aşılara ulaşımde sorun yaşayan gelişmekte olan ülkelere çeşitli yardımlar yapıyoruz.

Bilimi ve AR-GE çalışmalarını esas alan bir kurum olarak, incelemelerimızı kuvvetli ilaçlara dönüştürme kapasitesine sahip olmanın; her yeni gün yeni ilaçlar bulmak üzere yola çıkmanın yüklediği sorumlulukları sahipleniyoruz.

Altı mühim hastalığın nasıl tedavi edileceğinde kullanılan ilaçlar üretiyoruz; astım, viral hastalıklar, enfeksiyonlar, zihinsel sağlık ve sindirim hastalıklarına karşı geliştirdiğimiz ilaçlar. Aşı gibi mühim bir alanda öncü olmak ve kanser için yeni tedaviler geliştirmek de temel özelliklerimizden yalnızca birkaçı…

GSK’da İnsan Kaynakları Politikası

  • GSK’nın en mühim varlığı olan insan kaynağının en etkin, verimli ve yüksek motivasyonla çalışabilmesini sağlamak,
  • Çalışanlarımızın kariyer ve gelişim planlarını GSK bünyesinde çıkan fırsatlarla şekillendirmek ve bunu sağlayacak sistemleri kurmak,
  • Çalışanlarımızın güvenli bir ortamda performans sergileyebilmeleri için politikalar ve prosedürler oluşturmak en temel ve değişmez amaçlarımız içinde bulunmaktadır.

İnsan Kaynakları Fonksiyonları

İşe Alım / Seçme ve Yerleştirme

GSK’da işe alım, şirketin kurum kültürüne uygun, sürekli olarak gelişim ilkesine inanan, vizyonu kurumun hedefleriyle örtüşen bireylerin açık pozisyonlarda değerlendirilmesi maksadıyla, ihtiyaç durumunda yapılır.

İşe alım sürecinde başvurular internet aracılığı ile toplanır. Başvurular yine aynı yolla yanıtlandırılır. İK aracılığıyla yapılan ilk değerlendirme neticesinde uygun adaylar belirleniyor ve başvuru sahibi görüşmeye davet edilir.

Söz konusu pozisyonun gerekliliklerine göre insana işe uygunluk, genel yetenek ve İngilizce yeterlilik testleri uygulanır. İnsan Kaynakları Bölümü ve alakalı bölümün yöneticileri aracılığıyla sürüdürülen, yetkinlik tabanlı mülakatlarda başarılı olan aday için süreç, İK teklifi ve giriş işlemlerinin tamamlanması ile sona erer.

Açık Pozisyonlar:

  • Gsk Sahayı Keşfet Eğitim Programı
  • İstanbul(Avr.)(Şişli)

Üstteki Linkten Başvuru Yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu