Başvurular

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşçi Alıyor 2022

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşçi Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşçi Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşçi Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşçi Alıyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı paylaştığı iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ilan kapsamı içinde tarım işçisi, büro işçisi ve aşçı alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 26 Ekim 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere 2016 yahut 2018 Engelli Kamu Seçme Sınavı (EKPSS ) puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.
Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz

Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)

Çalışma ve mülakat adresi TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ilidir. Adayların ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0

Çalışma Adresi : GAYRET MAHALLESİ ŞEHİT CEM ERSEVER CAD. NO:14 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE

Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)

Çalışma ve mülakat adresi İL GIDA VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ SAKARYA ilidir. Adayların ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0

Çalışma Adresi : SAKARYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ YENİ MAH. SAKARYA CAD. NO:373 ERENLER SAKARYA

Büro İşçisi

Çalışma ve mülakat adresi İL GIDA VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ilidir.  Adayların önlisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Büro İşçisi
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0

Çalışma Adresi : ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ YAKUTİYE ERZURUM / TÜRKİYE

Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)

Çalışma ve mülakat adresi İL GIDA VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ GAZİANTEP ilidir. Adayların en az ilköğretim ve en fazla da lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
GAZİANTEP İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BUDAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK BULVARI NO:102 ŞEHİT KAMİL GAZİANTEP 07.11.2018 09:00 – 10:00

Çalışma Adresi : BUDAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK BULVARI NO:102 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE

Aşçı Alımı

Aşçı olarak çalışacak işçide en az 1 yıl çalışmış olmak şartı ve MEB onaylı aşçılık belgesi/sertifikası aranmaktadır. Adaylar, aşçılık meslek kodu ile 1 yıl çalıştığını SGK hizmet dökümü ile belgeleyeceklerdir. Tecrübe şartı istenen taleplere başvuru yapan adaylar, bunu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayarak haklarında tutanak düzenlenecek ve Türkiye İş Kurumuna gerekli şartları taşımadığı için başvurusunun kabul edilmediği bildirilecektir. Adayların en az ilköğretim ve en fazla da lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

  • Öğrenim belgesi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • SGK hizmet dökümü
  • Engelli raporu, (engelli raporu vermeye yetkili hastanelerden alınacaktır.)
  • MEB onaylı aşçılık belgesi/sertifikası

İŞKUR’da bildirilen nihai listede bulunacak adaylar, noter huzurunda yapılacak kura çekimi yahut sözlü sınava katılmak için yukarıda gösterilen belgelerin fotokopilerini Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü / Adalet Mah. 1.Hürriyet Cad. No:98 Osmangazi/BURSA adresine 5.11.2018-10.11.2018 tarihleri içinde posta yoluyla gönderecekler yahut elden teslim edeceklerdir. Belgeleri teslim edilmeyen yahut ulaşmayan adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava alınmayacaktır.

İŞKUR’da bildirilen nihai listede bulunacak adayların isim listesi Bursa İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü resmi internet sitesi https://bursa.tarimorman.gov.tr/ adresinde ilan edilecektir.Adaylara başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

Evrak teslimi yapan adayların talebin 3 katı yahut altında olması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılmayacaktır.

Nihai listede bulunup, evrakları gelen yahut teslim yapan adayların, talebin 3 katından fazla olması durumunda, sözlü sınava katılacaklar için 14.11.2018 tarihinde saat 10.00 da Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü / Adalet Mah. 1.Hürriyet Cad. No:98 Osmangazi/BURSA adresinde noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecektir.

Sözlü sınavı 27.11.2018 tarihinde saat 10.00 da Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü / Adalet Mah. 1. Hürriyet Cad. No:98 Osmangazi/BURSA adresinde yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Aşçı 1
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
BURSA İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ADALET MAH. 1. HÜRRİYET CAD. NO:98 OSMANGAZİ/BURSA 27.11.2018 10:00 – 11:00
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
MEB Onaylı Sertifika Aşçılık

Çalışma Adresi : ADALET MAH. HÜRRİYET CAD. NO:98 OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE

Bu makalemizde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer ilanlara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu