Başvurular

GİB iş ilanları ve iş başvurusu 2022

GİB iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde GİB iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. GİB iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

GİB iş ilanları ve iş başvurusu

  • Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Memur Alımı Ne Zaman?
  • Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İş İlanları 2022
  • Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Memur Alımı Ne Zaman?

Gelir İdaresi Başkanlığı veya kısa bilinen adı ile GİB, vergiler ile diğer gelirleri tahsil etmekten sorumlu olarak, Maliye Bakanlığı bünyesinde hizmet veren bir devlet kurumudur. Teşkilat yapısı ve görev alanları, 5345 Sayılı Gelir İdaresi Başkanlığının Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun ile düzenlenmiştir. Bünyesinde  40 bini aşkın personel bulunan Gelir İdaresi Başkanlığı 2022 senesinde faaliyetlerine ara vermeksizin devam etmek adına yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirecektir. Yazımız devamında Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İş İlanları 2022

Gelir İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde 437 Vergi Dairesi Müdürlüğü ve 557 merkez, 40.659 taşra olmak üzere toplam 41.236 çalışanı ile kayıtlı vergi mükelleflerine yüz yüze ve İnternet ortamında hizmet vermektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı bu hizmetlerine aralıksız devam etmek adına çok sayıda yeni bay ve bayan personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Yayınlanan ve yayına girecek olan iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusunda bulunabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Aşağıda Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanlarını gözlemleyebilirsiniz.

  • Gelir İdaresi Başkanlığı Avukat Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gelir İdaresi Başkanlığı 400 Gelir Uzman  Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gelir İdaresi Başkanlığı 2000 Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gelir İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla yayına giren ilanlar vermiş olduğumuz listede bulunmaktadır. İlanlar yayınlandıkça liste de güncellenmeye sürecektir. Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla yayınlanmış olan ilanların içinde gelir uzman yardımcısı, uzman yardımcısı, büro memuru, şoför, güvenlik görevlisi, veznedar, hizmetli personel, avukat, matematikçi, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bu alımlar KPSS gibi sınav şartı konularak veya sınavsız olarak yapılacaktır.  İlanların akabinde alınacak olan personeller anlaşmali, kadrolu ve geçici gibi çeşitli kadro yapılarında istihdam edileceklerdir. Peki tüm bu iş ilanlarını nasıl ve nereden takip edebilirsiniz, ilanlara nasıl iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Gelir İdaresi Başkanlığı yani GİB aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi adresi olan www.gib.gov.tr üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgileri görmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için bizleri sosyal ağlardan takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiği anda gerekli açıklamalarımızı sosyal mecralardan gerçekleştireceğiz. Harici olarak Gelir İdaresi Başkanlığı ilanlar yayınlanmadan insan kaynakları gibi çeşitli departmanlarına yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. GİB bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Gelir İdaresi Başkanlığı iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gelir idaresi başkanlığı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gelir idaresi başkanlığı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu