Başvurular

Geçit Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı! 2022

Geçit Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı! 2022, iş başvuru bölümüzde Geçit Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Geçit Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Geçit Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı!

2016 yılı sayılarıyla 10 bine ulaşan nüfusa sahip olan Erzincan ilimizde bulunan Geçit beldesinde İŞKUR aracılığıyla bir iş ilanı yayımlandı. Buna göre Geçit Belediyesi anlaşmali işçi alımı yapacağını dile getirdi. Geçit Belediyesi personel alımı kapsamı içinde iş makinesi operatörü alımı yapacak. İlana dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Geçit Belediyesi Sözleşmeli İşçi Alımı İlanı 2016

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 10 gün içinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinden/Hizmet Merkezlerinden şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Gerçeğe aykırı belge verenlerin yada beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, ehliyet şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kuruma ibraz etmek mecburiyetindedirler. – Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. – Müracaat tarihleri çakışan aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü istemine durumu uyan iş arayanın tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir.- Başvuru sayısı açık iş rakamının 3 katından fazla olması durumunda başvuranların tamamı kura çekilmek üzere işverene gönderilecektir. Noter aracılığıyla talep rakamının 3 katı oranında asil ve yedek olmak üzere kura çekilecektir. – Ayrıca kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir. – Kura sonucu yazılı/sözlü sınava katılmaya hak kazananlara yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi verem kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla yazılı olarak bildirilecektir. – Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yada geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılmaz.. Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi için: 0446 214 1961 (dahili-104-105-106-107-108) nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. – AYRICA TALEBE BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARIN EN AZ 10 (ON) YILLIK E VE G SINIFI EHLİYETE SAHİP OLMASI VE İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ MESLEĞİNDE HERHANGİ BİR KAMU KURUMUNDA VEYA ÖZEL SEKTÖR İŞYERLERİNDE EN AZ 10 (ON) YIL ÇALIŞTIĞINI İŞYERİNDEN ALACAĞI YAZI VE SSK HİZMET DÖKÜMÜ İLE BELGELENDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.

Facebook Üzerinden Erzincan İline Özel İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
İş Makineleri Operatörü 10 Kurstan
En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi İlköğretim

Geçit Belediyesi işçi alımı ilanı için kura 30 Haziran 2016 tarihinde yapılacaktır. Geçit Belediyesi işçi alımı ilanına dair soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Erzincan iline ait diğer iş ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu