Başvurular

Garanti Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Garanti Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Garanti Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Garanti Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Garanti Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

GARANTİ BBVA:

1946 senesinde Ankara’da Anafartalar caddesinde  kurulan Garanti Bankası,18,657 çalışanı ile Türkiye nin 2. Özel Bankası dır., 31 Mart 2019 tarihi saygınlığıyla 423 milyar Türk Lirası’nı aşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası konumunda. Garanti 2010 senesinden bu yana ana hissedarı BBVA ile yaratılan sinerjiyle Türkiye ekonomisine değer katıyor. Banka, Haziran 2019 tarihinden bu yana  faaliyetlerini “Garanti BBVA” markasıyla sürdürüyor.

Kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel, özel ve yatırım bankacılığı, ödeme sistemleri dahil olmak üzere bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet gösteren Garanti BBVA, Hollanda ve Romanya’daki ülkeler arası iştiraklerinin bunun yanında bireysel emeklilik ve hayat sigortası, finansal kiralama, faktoring, yatırım ve portföy yönetimi alanlarındaki finansal iştirakleri ile entegre bir finansal hizmetler grubu.

31 Mart 2019 saygınlığıyla yurt içinde 922 şubeKıbrıs’ta yediMalta’da bir olmak üzere yurt dışında sekiz şube, Düsseldorf ve Şangay’da birer temsilcilikten bir araya gelen yaygın bir sevkiyat ağı ve 18,295 çalışanıyla 16,7 milyon müşterisinin her türlü finansal ihtiyacına yanıt veriyor. En son teknolojik altyapıya sahip 5,197 ATM, ödüllü Çağrı Merkezi, internet, mobil ve sosyal bankacılık platformlarıyla tüm kanallarda kesintisiz bir deneyim ve bütünleşik kanal kolaylığı sunuyor.

Tüm paydaşlarına değer yaratarak sürdürülebilir büyüme sağlamak hedefiyle ilerleyen Garanti BBVA, stratejisini, üyelerine karşı her zaman “şeffaf”, “anlaşılır” ve “sorumlu” bir yaklaşımla, gereksinimlerine uygun ürün ve hizmetler sunarak müşteri deneyimini sürekli olarak iyileştirmek ilkeleri üzerine yapılandırıyor. Sahip olduğu yetkin ve enerjik insan kaynağı, teknoloji bölgesindeki kesintisiz yatırımları, kalite ve müşteri tatminiyetinden ödün vermeden sunduğu inovatif ürün ve hizmetleri, Garanti BBVA’yi Türk bankacılık sektöründe önder bir seviyeye taşıyor.

Banka’nın vazgeçilmez değerlerini destekleyen ileri bir kurumsal yönetişim modeli uygulayan Garanti BBVA’nın  hakim ortağı, hisselerinin %49.85’ine sahip olan Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. (BBVA)’dır. Hisseleri Türkiye’de, depo sertifikaları İngiltere ve ABD’de işlem gören Garanti BBVA’nın Borsa İstanbul’daki halka açıklık fiili dolaşım oranı 31 Mart 2019 saygınlığıyla %50.07’tür.

Garanti BBVA’nın sürekli olarak gelişen iş modelinin arkasında sorumlu ve sürdürülebilir kalkınma, müşteri deneyimi, çalışan mutluluğu, dijitalleşme, sermayenin optimum kullanımı ve verimlilik odaklı stratejik ilk kezri yer alıyor. Garanti BBVA’nın, üyelerine sunduğu kişiselleştirilmiş çözümlerin ve zengin ürün yelpazesinin 323.2 milyar Türk Lirası değerinde kredi ve gayri nakdi kredi portföyüne ulaşmasında mühim bir payı yer alıyor. Garanti BBVA’nın sağlam aktif değerinden ödün vermeyerek, sermaye yaratarak, disiplinli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi, Garanti BBVA’nın kuvvetli adımlarla ilerlemesini sağlıyor. Finansal ve finansal olmayan risklerin dünya standartlarındaki entegre yönetimiyle sağlanan etkin risk yönetimi ve yeni fırsatları yakalama hususundaki organizasyonel çevikliği aracılığıyla Garanti BBVA, tüm paydaşları için sürdürülebilir değer yaratıyor.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Müşteri Danışmanı Balıkesir Merkez Başvur
Müşteri Danışmanı Balık Esir Akçay Başvur
Müşteri İletişim Merkezi Temsilcisi İstanbul Anadolu Avrupa Başvur
Müşteri Danışmanı İstanbul Anadolu Başvur
Müşteri Danışmanı İstanbul Avrupa Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu