Başvurular

Galataport iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Galataport iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Galataport iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Galataport iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Galataport iş ilanları ve iş başvurusu

Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi yahut bilinen kısa adı ile Galataport, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait olan bina içindeki sahil şeridinde yer almakta olan bir liman ve kentsel dönüşüm projesidir. Galataport Projesi ile kruvaziyer terminali, bekleme alanları, otel, restoran, duty free dükkanları ve diğer ticareti işletmeler inşa edilmektedir. Proje Doğuş Holding ve Balakalı Holding aracılığıyla yapılmaktadır. Yapılan anlaşma gereği bu firmalar Galataport’un 30 sene boyunca işletme haklarına sahip olacaklardır. Galataport gerek yapım aşamasında gerekse inşaat tamamlandıktan sonra çok insana istihdam kapısı olmuştur. Galataport bünyesine halen fazla sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapılmaya devam edilmektedir. Galataport aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Galataport İş İlanları 2022
  • Galataport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Galataport İş İlanları 2022

Galataport 112 bin 147 metrekarelik alanı kapsayan dev bir proje. İhaleyi 702 milyon dolara kazanan firma, proje içindeki tüm binaları turistik ve ticari amaçlar ışığında ya onardı veya yıkarak yeni binalara yer açtı. Proje ile dev cruise gemileri bu limana yanaşabilecekler ve yapılacak olan terminallerde tüm pasaport vize işlemleri gerçekleştirilebilecek. Her sene 7 milyon yabancı turistin bu limana inmesi amaçlanıyor. Proje kapsamı içinde ise personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapılmaya devam ediliyor.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Galataport bünyesinde yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; proje direktörü, inşaat mühendisi, mimar, şoför, iş makineleri operatörü, iş güvenliği uzmanı, vasıfsız personel, özel güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Galataport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Galataport bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Proje kapsamı içinde yayına giren iş ilanları ve bunlara ait iş başvuru şartları aşağıda bulunmaktadır. Yapacağınız başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilmektedir. Bu makalemizde Galataport iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili detayı bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Galataport İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER GALATAPORT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, galataport hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan galataport açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu