Bilgi Arşivi

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021, başvurular bölümümüzde Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021

Ev hanımlarına kredi, Ziraat Bankası ev Hanımlarına kredi nakit başvurusu, Ziraat Bankası ev Hanımlarına kredi kartı, Garanti ev Hanımlarına kredi kartı, İş Bankası ev hanımlarına kredi kartı limiti, Halkbank ev hanımlarına kredi kartı veriyor mu, Ev hanımlarına kredi veren bankalar 2021, Akbank ev hanımlarına kredi kartı gibi konular ile ilgili inceleme yapan bireyler içeriğimizden Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankaları inceleyebilir.

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021

Kredi kartı, internetten alışveriş yapacak ev hanımlarının olmazsa olmazı. Bankalardan kredi kartı alamadıkları için çalışmayan bir çok işsiz ev hanımının en yakın dostlarının kredi kartlarını kullandığını bilinmekte. Açıkçası bu her iki taraf için de hoş bir durum değil. Kendi kredi kartınızı kullanabilmekten daha güzel bir şey olabilir mi? Bu nedenle kendi kredi kartınıza sahip olmanızı öneririz.

Küçük bir teminat blokesi karşılığında aşağıdaki banka kuruluşlarından güvenli bir biçimde kredi kartı alabilirsiniz. Ev hanımlarınıza kesin teminatlı ipotekli kredi kartı veren hangi bankalara gitmeden önce Teminat Blokeli Kredi Kartı Nedir? 2021 Hangi Bankalar Veriyor? içeriğimizi gözden geçirebilirsiniz. İlgili içeriğin şartlarını karşılıyorsanız aşağıda listelenen banka kuruluşlarından basit bir şekilde kredi kartı alabilirsiniz.

  • ENPARA
  • BURGANBANK
  • Denizbank
  • QNB Finansbank

Bu bankalar ev hanımlarına kredi kartı vermenin en kolay yolu. Elbette bu bankalar, bu fırsatlardan yararlanmak için belirli koşullara sahip olmanızı da şart koşuyor. Peki, kredi kartlarınızı bi hayli hızlı ve kolay bir biçimde çıkarmak için bankaların ne aradığını biliyor musunuz? Gelir belgeniz? Hayır. 18 yaşın üzerindeyseniz ve bir bankada ufak bir hesap bile açmışsanız, banka kuruluşlarından basit bir şekilde kredi kartı alabilirsiniz. Çalışmayan bir ev hanımı olsanız bile artık online başvuru ile bir kredi kartınız olacak.

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar 2021

Denizbank Ev Hanımlarına Kredi Kartı Başvurusu

Denizbank çalışan ve çalışmayan ev hanımlarına kredi kartları için tavsiye ettiğimiz banka kuruluşlarından biridir. Bunun temel nedeni, kredi kartınızı bi hayli hızlı ve kolay bir biçimde alabilmenizdir. Özellikle çalışmayan ev hanımları için Denizbank, kredi kartı satın alabilecekleri bir paket oluşturdu. Banka aracılığıyla oluşturulan bu pakete “Ev Hanımı Paketi” adı verilmektedir. Pakette bulunan kredi kartı olanağının bunun yanında aşağıdaki imkanlar da mevcuttur.

  • Size özel altın günleri
  • Mevduat biriken hesap

Bu pakette bulunan işlevselliğe sahip bir “Mevduat Biriktiren Hesap” başvurusu yaparsanız, kredi notunuz zaman içinde kalıcı olarak oluşacaktır. Çok kısa bir sürede “Deniz Bonus” kredi kartınız adınıza tanımlanacak. Ayrıca Denizbank kredi kartı yeni başvurular için 200 TL’ye varan bonus sunuyor. Peki, çalışan veya çalışmayan ev hanımları aracılığıyla kredi puanları oluşturulduktan sonra “Deniz Bonus” kredi kartı başvurusu nasıl basit bir şekilde yapılabilir?

  • Öncelikle Denizbank’ın “Bireysel Kredi Kartları” kategorisine geçelim.
  • Daha sonra alakalı kredi kartı kategorisine ait “Deniz Bonus” yazısının altındaki “HEMEN BAŞVUR” butonuna tıklayınız.
  • Buraya T.C Kimlik numaranızı ve iletişim telefon numaranızı açık forma girin.
  • Daha sonra “DEVAM” diyerek başvuru sürecini sonlandıracaksınız. Çok kısa bir zaman zarfında kredi kartı talebinizin cevabı cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir.

Ziraat Bankası Ev Hanımlarına Kredi Kartı Başvurusu

Ziraat Bankası İpotekli İhtiyaç Kredisi başvurusu, cazip oranlar sunan ve ev hanımlarına kredi kartları ile alışveriş yapmaları için bol bol armağan veren bir diğer banka. Tüketici kredilerinde en fazla tercih edilen banka olan Ziraat Bankası, kredi kartı kullanımında da bu favoriyi sürdürüyor. Çalışan bir kadınsanız Ziraat bankasını istemeseniz bile kredi kullanırsanız size zorla kredi kartınızı verecektir. Özellikle ipotek kullanan kadınlar kredi kartınızı en az 5.000 TL limit ile alıyor. İptal etmek isteseniz bile, çağrı merkezinden sağlayabilirsiniz. Kredi kullanmak istemiyorsanız, aşağıdaki 3 kredi kartından birini seçebilirsiniz.

  1. Bankkart
  2. Bankkart Altın
  3. Bankkart Platinum

Bu kredi kartları içinde çalışmayan bir ev hanımı iseniz size verilecek olan kart “BANKKART” olmaktadır.

Çalışmayan Ev Hanımlarına En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar 2021

Aslını söylemek gerekirse, BANKKART bir mevduat kartı gibi görünmekte. Bu nedenle satın alabileceğiniz en basit kart, Ziraat Bankası’na ait olan “BANKKART” dır. Lakin bu kartın öyle bir özelliği var ki anlaşmalı mağazalardan yapacağınız alışverişlerinizde size 12 aya kadar taksit olanağı veriyor! Ziraat “BANKKART” kaydı için yalnızca 3 adımda online başvuru uygulayabilirsiniz.

  • Önce, internet üzerindeki başvuru sayfasına giriş yapın.
  • Kişisel detaylarınızi girin. (Kimlik numarası, cep telefonu numarası)
  • Cep telefonu numaranıza gönderilen SMS kodunu kontrol edin ve doğrulayın.
  • Gelir beyannamenizi doldurun.

Başvuru yanıtı, girdiğiniz telefon numarasına gelecektir.

TEB Ev Hanımlarına Kredi Kartı Başvurusu

Çok avantajlı bir kredi kartına sahip olmak isteyen kadınların ilk tercihlerinden biri TEB bankasına ait “TEB BONUS KART” oluyor. Bunun bir değil birkaç nedeni var. Bu nedenleri listeleyelim. Bu nedenleri gördüğünüzde TEB bankasını seçeceksiniz.

  • Otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • Hafta içi yalnızca 100 TL harcarsanız hafta sonu sinema biletlerinden % 50 indirim alabilirsiniz.
  • Harcama sözü verirseniz 500 TL armağan para kazanabilirsiniz.
  • Düşük faiz oranlı nakit avans kullanabilirsiniz.
  • TEB Bonus kartınıza ek olarak ek kart çıkartabilirsiniz.

Bu avantajları sunan TEB banka kredi kartına internet üzerinden rahatlıkla başvurabilirsiniz. Şimdi başvurudan söz edelim.

  • Önce bu adrese giriş sağlayalım.
  • Ardından forma kişisel bilgilerimizi girin. (Kimlik numaranız ve cep telefonu numaranız)
  • Talep edeceğimiz kredi kartı limit bilgilerimizi girin.
  • İş, adres ve gelir bilgilerimizi girdikten sonra,
  • Hangi kredi kartına başvuracağımızı bulalım ve “BAŞVUR” diyelim.
  • 12 aylık kredi kartı ile cep telefonu satın almak isteyenler, TİCARİ KREDİ kartı seçeneğini tercih etmelidir.

Bunun yanı sıra 27 yaşın altında ev hanımıysanız banka şubelerinden 1.000 TL’ye kadar öğrenci kredi kartlarına başvurabilirsiniz. Kredi puanınız olmasa bile bir çok banka şubesinde bu limitler içerisinde kredi kartlarınız olabileceğini hatırlatalım.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu