Başvurular

Etlik Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Etlik Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Etlik Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Etlik Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Etlik Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Ülkemizde sağlık alanında son senelerda ciddi yatırımlar yapılıyor. Özellikle vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmeleri adına şehir hastanesi projesi başlatıldı. Bu bağlamda çok sayıda ilimizde şehir hastaneleri yapımına başlandı. Bu hastanelerden birçoğu hizmete açılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Bazılarının yapımı ise tüm hızıyla sürüyor. Şehir hastanelerinden bir tanesi de Ankara ilimizde yer almakta olan Etlik Şehir Hastanesi. Etlik Şehir Hastanesi 3577 yatak sayısı, 829 poliklinik sayısı ile devasa bir sağlık kampüsü durumundadır. Ayrıca vatandaşların araçları ile rahat gidip gelmeleri için de 10 bin araçlık bir otopark bulunmaktadır. Astaldi ve Türkerler Holding aracılığıyla yapılan Etlik Şehir Hastanesi vatandaşlarımızın sağlık alanında almış oldukları hizmeti arttıracağı aşikar. Lakin diğer bir önemi ise çok sayıda insana istihdam kapısı bulunacağı. Etlik Şehir Hastanesi bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılacak. Etlik Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Etlik Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • Etlik Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Etlik Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

Etlik Şehir Hastanesi ülkemizdeki en büyük sağlık kurumlarından bir tanesi. Açılmasının akabinde Ankara ilimizde bulunan çok sayıda kamu hastanesi buraya taşındı. Etlik Şehir Hastanesi çok sayıda insana istihdam kapısı olacak. Burada çalışacak olan bireylerin bir bölümü diğer kapanan şehir hastanelerinden transfer edilecek. Lakin bunun yanı sıra çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı da yapılacak.

Ankara İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Etlik Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; özel güvenlik görevlisi, hemşire, fizyoterapist, temizlik görevlisi, ambulans şoförü, hasta bakıcı, laborant, acil tıp teknisyeni, ebe, sekreter, sağlık elemanı, engelli personel, tekniker, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Etlik Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Etlik Şehir Hastanesi bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını bi hayli basit bir biçimde yapabilir. Bunun için il yahut ilçenizde bulunan İŞKUR müdürlüklerine müracaat etmelisiniz. Burada iş başvuru formu doldurarak iş başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanına iletilmekte ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılmaktadır. Bu aşamayı da geçen bireyler Etlik Şehir Hastanesi bünyesinde çalışma fırsatı elde edebilirler.

Etlik Şehir Hastanesi Nerede?

Adres: “Varlık Mahallesi, Ankara Etlik İhtisas Hst., 06170 Yenimahalle/Ankara”

Bu makalemizde Etlik Şehir Hastanesi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ETLİK ŞEHİR HASTANESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, etlik şehir hastanesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan etlik şehir hastanesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu