Başvurular

Eti Makina İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Eti Makina İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Eti Makina İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Eti Makina İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Eti Makina İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

 

 ETİ ŞİRKETLER GRUBU

ETİ Makine’ nin temelleri resmi kuruluşu olan 1978’den fazla öncelere, 1962 yılına, kurucumuz FİRUZ KANATLI  ’nın öncülüğündeki ilk bisküvi fırınının üretimine dayanmaktadır. Ülkemizdeki gıda teknolojilerinin gelişimine mühim katkılar sağlamış olan ETİ Makine, 1967 senesinde Türkiye’de ilk kez otomatik üretim hattını yaşama geçirmiştir. 1978 Yılında da ETİ Makine, ETİ Şirketler Grubu’nun gıda üretim yaptığı yerlerindeki ekipman ve makine gereksinimlerini karşılamak görevini üstlenen bir anonim şirket olarak resmen kurulmuştur. Bisküvi, kraker ve kek üretim yaptığı yerlerini anahtar teslim niteliğinde kurup, işletmeye alacak bir altyapı ve birikime sahiptir.

1967 senesinde saatlik üretim kapasitesi 850 kg. olan bu üretim hattının ardından ETİ Makine her geçen gün büyüyerek, kendine özgü tasarım ve teknolojilerini geliştirerek bu hususta yabancı şirketlere olan bağımlılığı engellemiştir. Bugün gelinen noktada kurduğu üretim hatlarının saatlik kapasitesi 3 tonun üzerindedir. Geliştirdiği otomasyon, robotik ve görüntü işleme teknolojilerinin uygulamaları aracılığıyla ürüne elle müdahale önlenmekte, üretim maliyetleri de düşürülmektedir. Böylelikle, nihai tüketicimize daha sağlıklı ürünleri daha rekabetçi fiyatlara sunma avantajı sağlamıştır.

Ana iş kolu, anahtar teslimi bisküvi, kraker, kek ve çikolata üretim hatları kurmaktır. Yüksek otomasyona sahip bu tesislerin hamur hazırlamadan, paletleme bölgesine kadar olan tüm makine ve teçhizatını kendi olanaklarıyla tasarlayıp, üreten entegre bir teknolojiye sahiptir ve hususunda sektörün önderi konumundadır. Son senelerda mekatronik, robotik, yazılım geliştirme ve endüstriyel görüntü işleme konularında yaptığı çalışmalarla uzmanlık alanını zenginleştirmiştir. Fabrika otomasyonu hususunda birden fazla sektöre proje geliştirebilecek bir şirket haline gelmiştir. Bütün bu ilerlemeyi sağlayan en mühim unsur, araştırma-daha da ilerletmeye verdiği önemdir. Temel olarak ETİ Makine, ETİ Şirketler Grubunun (makine-ekipman alanında) Teknoloji Merkezidir.

Mühendislik Yetenekleri konsept geliştirme, tasarım, simülasyon ve prototip geliştirme, PLC programlama ve otomasyon, yazılım geliştirme, görüntü işleme konularını içine alan entegre bir yapıdır. Bilgisayar destekli sistemler üzerinde modelleme, simülasyon, programlama konularında uzmanlık kazanmış mühendislerini; CNC işleme, lazer kesme gibi en son teknoloji ürünü tezgahların olduğu üretim tesisi desteklemektedir. Eş zamanlı yürüyen birden fazla araştırma-geliştirme projesi, alakalı tasarım ve üretim personelleri aracılığıyla başarıyla götürülmektedir. Proje Yönetimi teknikleri ve ekip çalışmasının sağladığı sinerjiyi de arkalarına alan ekipler, her dönem birden fazla yeni ve yenilikçi makine projesine imzalarını atmaktadır. Yoğun proje bazlı geliştirme ve üretim ortamının veri yönetim sistemi olarak da ERP sisteminden yararlanılmaktadır.

Gıda sektörüne makine ve ekipman sağlayan bir üretici olarak, insan sağlığı ve çevreye hassaslık ETİ Makine ’nin en mühim temel prensiplerindendir. İlgili ulusal ve ülkeler arası standartlara uyum, kullanılan hammaddeden üretilen tüm makinelere kadar yansıtılmaktadır.
ETİ Makine, Araştırma ve Geliştirme hususunda kurmuş olduğu sistemler ve kazanmış olduğu deneyimi, yeni ve yenilikçi makine ve sistem çözümleri geliştirme hususunda sıklıkla kullanmaktadır. Bu faaliyetlerini yürüttüğü Ar-Ge Merkezi, 2012 Aralık ayından bu yana, Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı aracılığıyla onaylanmıştır. Böylelikle ETİ Makine, gıda sektöründeki ilk Ar-Ge Merkezi olarak ülke sanayinde hak ettiği yeri almıştır. Ar-Ge Merkezinde yürüttüğü birden fazla proje, TEYDEB ve San-Tez Projeleri olarak desteklenmekte, patent çalışmaları da uluslar arası kuruluşlarda sürmektedir.

Hammadde Besleme ve Dozajlama Sistemleri, Hamur hazırlama, hamur besleme ve işleme makineleri, tünel fırınları, ambalaj gruplama ve besleme makineleri, tava yağlama-yıkama-boşaltma/yükleme sistemleri, krema, sos, vb. sürme sistemleri, çok katlı yahut spiral soğutma tünelleri, karton koli yapma ve kapatma makineleri, koli dizme ve doldurma robotları, robotik paletleme sistemleri, kameralı kontrol sistemleri gibi birden fazla makineyi ve sistemi portföyünde barındıran ETİ Makine bi hayli gelişmiş bir bilgi sistemleri altyapısına sahiptir. Tasarım, Ar-Ge ve üretim, montaj ve kalite çalışmalarında bu bilgi sistemlerinin alt yapısı, en üst düzeyde kullanılmaktadır.

Açık  Pozisyonlar:

 

 

Pozisyon Lokayon Başvuru Linki
Üretim İşçisi Konya Başvur
Mekanik Tesisat Bakım Teknisyeni Konya Başvur
Otomasyon Teknisyeni Eskişehir(Merkez) Başvur
Güvenlik Görevlisi Eskişehir Başvur
Güvenlik Görevlisi İstanbul(Asya) Başvur
Otomasyon mühendisi Eskişehir(Merkez) Başvur
Üretim Planlama Mühendisi Eskişehir(Merkez) Başvur
Modern Kanal Satış Temsilcisi Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya) Başvur
Geleneksel Kanal Saha Satış Yöneticisi Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya) Başvur
Bakım Planlama Mühendisi Eskişehir(Merkez) Başvur
Finansal Raporlama ve Konsolidasyon Analisti Eskişehir(Merkez), İstanbul(Asya) Başvur
Satınalma Uzmanı (Yatırım Kategorisi) Eskişehir(Merkez) Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu