Başvurular

Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Eti Maden ilan kapsamı içinde Balıkesir, Eskişehir ve Kütahya illerimizde istihdam edilmek üzere toplamda 56 proses işçisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 29 Aralık 2017 tarihinden bu yana başvuru yapabileceklerdir. Adaylar ilana ilanın yayına girdiği tarihten bu yana en geç 15 gün içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı 2018

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 33, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 13 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 10 daimi işçi için alakalı mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda gösterilen toplam 56 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 21.12.2017 tarih ve 30526 sayılı yazımız ile iş gücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 29.12.2017 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 56 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi aracılığıyla, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 29.12.2017 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

PERSONEL İHTİYACI

OLAN

BİRİMİN ADI

İHTİYAÇ

DUYULAN

PERSONEL

SAYISI

KADRO VE

POZİSYON

UNVANI

BÖLÜMÜ
BANDIRMA BOR VE ASİT FAB. İŞLETME MD. 33 1 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Elektrik Bölümü
1 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Elektronik Bölümü
10 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Torna Tesviye Bölümü
12 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Metal İşleri Bölümü
9 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi Bölümü
EMET BOR İŞLETME MD. 10 2 Proses İşçisi Meslek Yüksek Okulu Makine Teknolojisi

Bölümü

2 Proses İşçisi Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü
1 Proses İşçisi Meslek Yüksek Okulu Kimya Bölümü
2 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Kimya Bölümü
3 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi Bölümü
KIRKA BOR İŞLETME MD. 13 5 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Metal Teknolojisi Bölümü
5 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi Bölümü
3 Proses İşçisi Lise ve Dengi Okul Tesisat Teknolojisi Bölümü
TOPLAM 56

Bu makalemizde Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Eti Maden İş Başvuru Formu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu