Başvurular

Eti Maden İşletmeleri Engelli Personel – İşçi Alımı 2022

Eti Maden İşletmeleri Engelli Personel – İşçi Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Maden İşletmeleri Engelli Personel – İşçi Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Maden İşletmeleri Engelli Personel – İşçi Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Maden İşletmeleri Engelli Personel – İşçi Alımı

Eti Madem İşletmeleri eski adıyla Etibank ülkemizde bor minerallerinin üretilmesi, işletilmesi ve pazarlanması görevini üstlenen 1935 senesinde kurulmuş olan bir kurumdur. Eti Maden İşletmeleri yayımladıkları ilan ile engelli personel alımı yapacaklarını açıkladı. Başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile diğer ilan ayrıntılarına yazımızın devamından varabilirsiniz.

ETİ MADEM İŞLETMELERİ ENGELLİ PERSONEL ALIMI 2015

Teşekkülümüz Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) engelli 1 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezine 14.07.2015 tarih ve 24673 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 24.07.2015 tarihi saygınlığıyla yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu engelli 1 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezi aracılığıyla, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

    UNVANI            ÖĞRENİM DURUMU                     BRANŞI       ADEDİ
   Proses İşçisi           Lise ve Dengi Okul            Lise ve Dengi Okul          1

Eti Maden İşletmeleri engelli işçi alımı ilanına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar www.iskur.gov.tr adresine girerek sisteme üye olmaları gerekmektedir. Daha sonra Kütahya ili için iş ilanları bölümünde bulunan Eti Maden İşletmeleri engelli işçi alımı ilanına başvuru yapabilirler. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer ilanlara Eti Maden İşletmeleri İş Başvurusu sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu