Başvurular

Erzurum 13. Olimpik Kış Festivali Personel Alımı İlanı 2022

Erzurum 13. Olimpik Kış Festivali Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Erzurum 13. Olimpik Kış Festivali Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Erzurum 13. Olimpik Kış Festivali Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Erzurum 13. Olimpik Kış Festivali Personel Alımı İlanı

Avrupa Olimpik Gençlik Kış Festivali önceden Bosna-Hersek’te yapılması kararlaştırılmış fakat yetişmeme ihtimali sebebiyle Türkiye’nin özverili tutumu ile ülkemize alınmıştı.  Olimpik Kış Festivali 2017 senesinde Erzurum ilimizde gerçekleştirilecek. Bugün 13. Olimpik Kış Festivali personel alımı için Resmi Gazete’de karar yayımlandı. Buna göre festival için 200 personel alımı gerçekleştirilecek. Açıklamalar haberimizin devamındadır.

13. Olimpik Kış Festivali Personel Alımı İlanı

Erzurum 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali organizasyonunda görev alacak genel koordinatör ve diğer personele ödenecek ücret ile çalıştırılabilecek personel rakamının üst sınırının belirlenmesine dair ekli Kararın yürürlüğe konulması; Gençlik ve Spor Bakanlığının 24/3/2016 tarihli ve 433 sayılı yazısı üzerine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayılı Kanunun 8 inci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 6/6/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır.

6/6/2016 TARİHLİ VE 2016/8928 SAYILI KARARNAMENİN EKİ KARAR

  • MADDE 1– Erzurum 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali organizasyonunun zamanını aşmamak kaydıyla, özel hukuk hükümlerine göre yerli ve yabancı, tam yahut yarı zamanlı en fazla 200 personel çalıştırılabilir.
  • MADDE 2–  Bu organizasyonda görevlendirilecek; genel koordinatöre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamı içindeki anlaşmali personel tavan fiyatının en fazla beş katı, diğer personele en fazla iki katı anlaşma tutarı üzerinden ücret ödenebilir.
  • MADDE 3-  Genel koordinatörün görev süresi, organizasyon tarihinden bir yıl öncesinden başlar ve organizasyonun bitim tarihinden sonraki altı aylık tasfiye süreci sonuna kadar devam eder.

(2) Organizasyonda görevlendirilen diğer yerli ve yabancı personelin; organizasyon tarihinden bir yıl öncesinden başlatılmak üzere; %10’u ilk üç ayda,% 10’u ikinci üç ayda, %80’i ise sonraki altı ayda vazifeye başlatılır ve organizasyonun bittiği tarihe kadar çalıştırılabilir. Sözleşmeli personelin %20’si, organizasyonun bitiminden sonraki altı aylık sürede tasfiye işlemlerinde çalışmaya devam edebilir.

(3) Bu Karara aykırı olmamak kaydıyla çalıştırılacak personelin anlaşma esasları ve fiyatları ile görev süreleri Erzurum 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali Hazırlık ve Düzenleme Kurulu aracılığıyla belirlenir.

  • MADDE 4-  Sayıştaym görüşü alman bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
  • MADDE 5-  Bu Karar hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu