Başvurular

Erciyas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Erciyas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Erciyas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Erciyas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Erciyas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

ERCİYAS HOLDİNG Hakkında:

Erciyas Holding, dünya çapında elliden fazla ülkede, 30 yılı aşkın süredir endüstri, enerji, bisiklet ve hizmetler olmak üzere dört ana sektörde faaliyet gösteren bir yatırım grubudur.

Erciyas Holding’in temelleri, 1989 senesinde Ahmet Kamil Erciyas aracılığıyla yenilikçi ve cesur bir vizyonla kurulan Erciyas Çelik Boru fabrikasına dayanmaktadır.

Bugün Türkiye’nin mühim yatırım gruplarından birisi olan Erciyas Holding, yerel ve küresel pazarlardaki başarılarının bunun yanında, kuvvetli mali yapısıyla faaliyet gösterdiği pazarlarda zorlu bir rakip ve güvenilir bir iş ortağı olmaya sürdürmekte.

Geleceğin anahtarı inovasyonda

Erciyas Holding; faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde ileri teknoloji uygulamalarıyla en üst kalitede ürün ve hizmet sağlamaktadır. İnovasyon ile geleceğe yatırım, her endüstride yolumuzu aydınlatan itici güç olmaya sürdürmekte. Holding İstanbul Merkezinde çalıştırmak üzere iki farklı pozisyon için alım yapacağını açıkladı. Alım yapılacak pozisyon için ayrıntıları alttaki linkler den varabilirsiniz .

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Bütçe ve Raporlama Uzmanı İstanbul(Asya)(Ataşehir) Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu