Başvurular

Emirates iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Emirates iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Emirates iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Emirates iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Emirates iş ilanları ve iş başvurusu

Emirates Airlines, dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biridir. 1985 yılın faaliyetlerine yalnızca 2 uçakla başlayan Emirates, şimdilerde filosunda 300’e yakın uçak bulundurmaktadır. Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri ülkesinde Dubai şehrinde bulunmaktadır. Uçuş ağını ve filosunu gün geçtikçe arttıran firma şimdilerde 80’i aşkın ülkede 150’yi aşkın noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. Emirates Hava Yolları bunun dışında bünyesinde istihdam ettiği çalışan sayısı ile de öne çıkmaktadır. Bünyesinde çok sayıda Türk vatandaşımızı da istihdam eden kurum bunlara ek olarak her sene yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Emirates aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntılarına yazımız devamından varabilirsiniz.

  • Emirates Havayolları İş İlanları 2022
  • Emirates Kabin Memuru (Host, Hostes) Alımı Şartları
  • Emirates Havayolları İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Emirates Havayolları İş İlanları 2022

Emirates Havayolları dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi içinde gösterilmektedir. Duabi merkezli olan firma, personel açığını kapatmak adına sürekli olarak yurt dışından personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Türkiye’den başvuruların yoğun olması, dolar üzerinden maaş alınması gibi nedenlerden dolayı ülkemizde işe alım etkinlikleri düzenleyerek yeni Türk çalışanları bünyesine katmaktadır.

FLY Emirates Havayolları aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; host, hostes, pilot, cabin crew, kabin memuru, kabin görevlisi, aşçı, mühendis, yardımcı pilot, tercüman, özel güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki bütün bu ilanlara kimler iş başvurusunda bulunabiliyor?

Emirates Kabin Memuru (Host, Hostes) Alımı Şartları

Emirates çok sayıda kadro ve pozisyonda alımlar gerçekleştiriyor. Lakin şüphesiz bu ilanlardan en fazla başvuru yapılanı kabin memuru alımları oluyor. Bu kabin memuru alımlarına Türkiye’den başvuru yapacaklar için belirli şartlar aranmaktadır. Peki nedir bu şartlar?

  • Katılma anında en az 21 yaşında olmak
  • Ayak uçlarında dururken 212 cm’lik kol ulaşımi
  • Minimum 160 cm yükseklik
  • Lise mezunu
  • İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü)
  • Emirates kabin görevlisi üniforması içindeyken görünür dövmeler olmayacak
  • Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI)

Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu uygulayabilirsiniz?

Emirates Havayolları İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Emirates her sene ülkemizde işe alım etkinliği düzenlemektedir. Öncelikle Emirates bünyesinde çalışma olanağı elde etmek başvuru yapabileceğiniz ilk yol bu biçimdedir. Bu etkinlikler genelde Antalya ve İstanbul illerimizde düzenlenmektedir. 2022 yılı için 17 Ekim tarihinde İstanbul ilimizde 21 Ekim tarihinde ise Antalya ilimizde yapılacaktır. Bu etkinliklere katılarak özgeçmiş yani CV bırakabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Burada insan kaynakları departmanı başvurularınızı değerlendirmeye alınacaktır.

İkinci bir yol ise Emirates bünyesindeki açık iş pozisyonlarını ve iş başvuru formu sayfasını takip etmektir. Bunun için https://www.emiratesgroupcareers.com/ sayfasını ziyaret ederek geniş bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Emirates bünyesine yapacak olduğunuz başvurulardan sonra sizleri CV incelenmesi, grup değerlendirmesi, ulaşım değerlendirmesi, online İngilizce değerlendirmesi ve davranış anketi gibi bölümlerden geçmeniz gerekecek. Bu aşamaları geçerseniz 2700 doları aşan miktarlarda maaş almaya başlayarak Emirates bünyesinde çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu makalemizde Emirates iş başvurusu yapma, işe alım süreci, işe alım şartları gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER YURTDIŞI İŞ İMKANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yurtdışı iş olanakları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yurtdışı iş olanakları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu