Başvurular

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Ege Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Ege Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Ege Üniversitesi 221 anlaşmali sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları ve başvuru linkini makalemizde bulacaksınızdır.

Ege Üniversitesi, Türkiye’nin dördüncü üniversitesi olarak 20 Mayıs 1955 tarihinde yayına giren 6595 sayılı kanunla kurulmuş ve 5 Kasım 1955 tarihinde, eğitim-öğretim yaşamına başlamıştır.
Ege Üniversitesi´nin ilk fakülteleri, 1955 senesinde kurulan Tıp ve Ziraat Fakülteleridir. Aynı öğretim yılı içinde Yüksek Hemşirelik Okulu açılmıştır.

Yaklaşık yirmi yıllık bir zaman diliminde kuruluş sürecini tamamlayan Ege Üniversitesi´nde, değişik tarihlerde bir çok fakülte, enstitü ve yüksekokul açılmıştır.

Genel Şartlar

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak.
  • Lisans mezunları için 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSS(P3) puanı, Ön Lisans Mezunları içinse KPSS(P93 ) esas alınacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İlana başvurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu