Başvurular

Dost İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Dost İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Dost İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Dost İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Dost İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu

Dost İnşaat, 1993 senesinde İstanbul ilimizde kurulmuş olan bir inşaat şifrketidır. Kurulmuş olduğu günden bu yana; hastane, nitelikli konut, özel villa, yönetim binaları, banka binaları, alışveriş merkezleri, fabrikalar gibi çok sayıda alanda mühendislik, mimarlık ve müteahhitlik hizmetleri sunmuştur. Sayısız projeyi başarı ile teslim etmiştir. Günümüzde ülkemizin en büyük inşaat firmalarından bir tanesi olarak gösterilmektedir. Büyümesini düzenli sürdüren firma şimdilerde her hacim ve özellikteki projeyi tamamlayacak düzeye gelmiştir. Dost İnşaat bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Firma bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Dost İnşaat aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Dost İnşaat İş İlanları 2022
  • Dost İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Dost İnşaat İş İlanları 2022

Dost İnşaat, doğaya saygılı, güvenli ve daha yaşanabilir bir gelecek oluşturma çabası ile projelerine aralıksız sürdürmektedir. Aynı zamanda bir TÜRKAK akrediyasyonuna sahip olan Dost İnşaat, ülkemizde ve yurt dışında sayısız projenin yapımını sürdürmektedir. Aşağıda yapımı devam eden bu projelere ise sayısız personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

  • Tekirdağ Şehir Hastanesi
  • Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi
  • Samsun Tekkeköy Devlet Hastanesi
  • TAI Mühendislik Binası
  • Eskişehir Şehir Hastanesi
  • Isparta Şehir Hastanesi
  • İstanbul Sarayları
  • Temsa Adana Üretim Tesisi

Dost İnşaat aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; inşaat teknikeri, inşaat kalfası, mimar, inşaat mühendisi, elektrik teknisyeni, şoför, özel güvenlik görevlisi, yüksek mühendis, engelli personel, iç mimar, forklift operatörü, şantiye şefi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Dost İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Dost İnşaat bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını basit bir biçimde yapabilirler. Dost İnşaat yeni çalışan alımları gerçekleştireceği zaman ilk kez bünyesine önceden özgeçmişini göndermiş olan adaylar içinden seçim yapmaktadır. Sizler de özgeçmişinizi kurumun insan kaynakları sayfasına iletebilirsiniz. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına girmeniz ve akabinde başvurunuzu iletmeniz yeterli gelmektedir. Yeni açık iş pozisyonu oluştuğunda başvurunuz değerlendirilmeye alınmaktadır.

Dost İnşaat iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER DOST İNŞAAT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, dost inşaat hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan dost inşaat açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu