Başvurular

Doğuş Çay İş İlanları ve İş Başvurusu 2022

Doğuş Çay İş İlanları ve İş Başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Doğuş Çay İş İlanları ve İş Başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Doğuş Çay İş İlanları ve İş Başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Doğuş Çay İş İlanları ve İş Başvurusu

Doğuş Çay, temelleri 1985 senesinde atılmış olan ülkemizin en büyük çay üreticilerinden biridir. Çay ile başlamış olan faaliyet alanı, ilerleyen senelerde şeker ve konserve faaliyetleri ile devam etmiştir. Doğuş Çay kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde Rize’de 5 adet çay işletme ve Ordu’da 1 adet çay paketleme fabrikası ile yıllık 50 bin ton üretim kapasitesine sahip bir hale gelmiştir. Şirket bunun bunun yanında İzmir ilimizde Ödemiş beldesinde Doğuş Bahçe Salça ve Konserve Fabrikası ile ülkemizdeki en kaliteli domates tarımını gerçekleştirmektedir. Doğuş Çay büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, çeşitli zamanlarda de bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Doğuş Çay aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Doğuş Çay İş İlanları 2022
  • Doğuş Çay İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Doğuş Çay İş İlanları 2022

Doğuş Çay 2013 senesinde Aksaray ilimizde Aksaray Organize Sanayi Bölgesi içinde ülkemizin en modern cips fabrikalarından bir tanesini kurdu. Ayrıca yine İzmir ilimizde soğuk çay üretim tesisini hayata geçirdi. Doğuş Çay bünyesine faaliyetlerini eksiksiz yerine getirmek maksadıyla çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Doğuş Çay aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; teknik eleman, yemekhane görevlisi, insan kaynakları uzmanı, fabrika işçisi, satış şefi, özel güvenlik görevlisi, iş güvenliği uzmanı, şoför, satış temsilcisi, depo elemanı, ofis personeli, mühendis, tekniker, teknisyen, muhasebe elemanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Doğuş Çay İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Doğuş Çay bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen adaylar aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Yapacak olduğunuz iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler Doğuş Çay bünyesinde çalışma fırsatı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Doğuş Çay iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Doğuş Çay İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu