Başvurular

Divan Otel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Divan Otel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Divan Otel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Divan Otel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Divan Otel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Divan Otel İş Başvuru Formu, Ulusal önderlik pozisyonumuzu güçlendirmeye devam ederek, otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde yalnızca Türkiye’de değil, bunun yanı sıra dünya çapında da en saygın markalar içinde yer alarak büyümek.

Divan Değerleri:

Kusursuz hizmet tutkusuyla çalışan büyük bir aileyiz! Görkemli hayalleri takım ruhuyla gerçeğe dönüştürürüz. Aşılmaz görünen önüne geçeri birlikten ve dayanışmadan doğan güçle aşarız.

Öğrenmenin sonu olmadığına inanırız! Her gün yeni gelişmeler ve deneyimler kazanmanın peşinden koşarız. Bildiklerimizi takım dostlarımızla paylaşmaktan ve birlikte gelişmekten heyecan dikazz.

Geri bildirimi armağan olarak görürüz! Kendimizi geliştirmek için birlikte çalıştığımız bireylerden geri bildirim alırız. Her fırsatta birbirimize yapıcı tavsiyelerde bulunur, bunu yaparken karşılıklı saygıya önem veririz.

Emek vereni ve değer katanı takdir ederiz! Takım dostlarımızın başarılarıyla mutlu olur, gurur dikazz. İyi emsallari her platformda paylaşarak yaygınlaşmalarını ve çoğalmalarını sağlarız.

Her zaman ve her hususta güveniliriz! İşimizi daima doğru ve zamanında yaparız. Bizimle paylaşılan bilgileri korumaya, etik kurallara, kanunlara ve prosedürlere uymaya kusursuz bir özenle yaklaşırız.

Dijital dünyaya ve bilgi çağına uyumluyuz! Yaratıcı ve yenilikçiyiz! Değişime önderlik eder, çevik ve bi hayli hızlı çalışırız. Süreçlerimizi tanımlar ve sürekli olarak geliştiririz. İşlerimizde ve kararlarımızda verileri kullanır, bilgimizi kurumsal hafızaya dönüştürürüz.

Köklü bir dünya markasının temsilcileriyiz! Misafirlerimizin ve toplumun Divan’ı bizimle ve davranışlarımızla tanıdığını biliriz. Bu keyifli sorumluluğu omuzlarımızda gururla taşırız.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyonlar Şehir
Bilgi İşlem Yetkilisi Gaziantep
Banket Satış Yetkilisi – Divan Kuruçeşme İstanbul
Banket Satış Temsilcisi – Divan Kuruçeşme İstanbul
Executive Chef – Divan Diyarbakır Diyarbakır
Karşılama Hostesi – Divan Kuruçeşme İstanbul
Elektrik Teknisyeni – İşkur Kursiyeri İstanbul
Restaurant Hostesi – Bebek İstanbul
Elektrik Şefi-Divan İstanbul Otel İstanbul
Garson – Divan Pub Bodrum Muğla
Gıda Teknikeri – Divan Taşdelen Üretim Tesisi İstanbul
Mali İşler Müdürü – Yiyecek & İçecek & Perakende İstanbul
Depo Görevlisi – Beşiktaş Vodafone Park Arena İstanbul
Steward – Divan Brasserie Kalamış İstanbul
Garson – Divan Cafeteria Lıv Hospital İstanbul
Komi – Divan Cafeteria Lıv Hospital İstanbul

İlanlara başvurmak ve daha fazla Divan iş ilanı için tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu