Başvurular

Digitürk iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Digitürk iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Digitürk iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Digitürk iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Digitürk iş ilanları ve iş başvurusu

Digitürk, ülkemizde sayısal yayın yapmakta olan bir digital platformdur. 2000 senesinden bu yana hizmet vermekte olan Digitürk, Eutelsat ve Türksat uydularında yayın yapmaktadır. Şirket 2015 senesinde ise dünyanın en büyük medya kuruluşlarından bir tanesi olan beIN Media Group’a satılmıştır ve bu şirket Katar merkezlidir. Digitürk bunun yanı sıra Digitürk HD, Digitürk Plus ve Digitürk IQ hizmeti ile de HD ve 4K değerinde yayın olanağı sağlamaktadır. Digitürk büyüme hedefleri ışığında faaliyetlerine aralıksız devam ederken, her sene bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Digitürk aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, işe alım süreci, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Digitürk (beIN Sports) İş İlanları 2022
  • Digitürk ( BeIN Sports ) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Digitürk (beIN Sports) İş İlanları 2022

beIN Sports‘da Spor Toto Süper Lig, 1. Lig, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, İspanya La Liga, Copa del Rey, Fransa Ligue 1, Coupe de la Ligue, İngiltere Premier Ligi, English Football League, Brezilya Serie A, ATP World Tour Masters 1000, Wimbledon Tenis Turnuvası, WTA Tur Şampiyonası, EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi’nin yayın haklarına sahiptir. Çok sayıda ulusal kanalı HD değerinde yayınlamaktadır. Digitürk faaliyetlerine aralıksız devam etmek için de ihtiyaçları kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Digitürk aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yüz yüze müşteri ilişkileri sorumlusu, yönetici asistanı, kalite kontrol asistanı, yayın yönetim uzmanı, raporlama uzmanı, eğitim uzmanı, teknik servis elemanı, çağrı merkezi yazılım uzmanı, hukuk destek personeli, bayi finansal kontrol uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Digitürk ( BeIN Sports ) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Digitürk yapacak olduğu personel alımları için çeşitli kariyer portalları üzerinden ilanlar yayınlamaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile hali hazırda kurum bünyesindeki açık iş pozisyonları ile bu pozisyonlara ait başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgi elde edebilir ve bunlara anında iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Digitürk iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Digitürk İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER DİGİTÜRK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, digitürk hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan digitürk açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu