Başvurular

Devlet Su İşleri (DSİ) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Devlet Su İşleri (DSİ) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Devlet Su İşleri (DSİ) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Devlet Su İşleri (DSİ) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Devlet Su İşleri (DSİ) iş ilanları ve iş başvurusu

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yani bilinen kısa ismi ile DSİ 6200 Sayılı Kanun’la 18 Aralık 1953 tarihinde kurulmuş ve 1954 senesinde teşkilatlanmıştır. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde bulunmaktadır. Ülkedeki bütün su kaynaklarının planlanması, yönetimi, geliştirilmesi ve işletilmesinden sorumlu, Merkezi Yönetim Bütçesine tabii özel bütçeli yatırımcı bir kuruluştur. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 2022 senesinde da yatırımlarına ve çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini açıklamıştır. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bunun yanı sıra eleman gereksinimini gidermek adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmayı planlamaktadır. DSİ iş ilanları, iş olanakları ile bu ilanlara ait iş başvurusu, iş başvuru formu ve iş talep formu haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Devlet Su İşleri (DSİ) Güncel İş İlanları 2022
  • Devlet Su İşleri (DSİ) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Devlet Su İşleri (DSİ) Güncel İş İlanları 2022

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bir kamu kuruluşu olarak kendine verilen; taşkın koruma, sulu ziraatı yaygınlaştırma, hidroelektrik enerji üretme ve büyük şehirlere içme suyu temini bunun yanında Belediye Teşkilatı Olan Yerleşim Yerlerine de İçme suyu temini gayelerini etkin bir biçimde yerine getirebilmesi yönünden, söz konusu dört maksadın ortak noktası olan baraj çalışmaları hususunda öncelikli faaliyetlerini sürdürmektedir.  Ayrıca nüfus kriteri kaldırılarak Belediye teşkilatı olan tüm yerleşim yerlerinin içme kullanma ve endüstri suyu ve gerekmesi halinde atık su tesislerinin yapımında DSİ yetkili kılınmıştır. DSİ 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmayı planlamaktadır. Devlet Su İşleri iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların, bay ve bayan adayların, vasıfsız adayların, engelli ve eski hükümlü adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Aşağıda DSİ aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır. İlanlar yayınlandıkça aşağıda vermiş olduğumuz liste de güncellenecektir.

  • DSİ 500 İşçi Alımı İçin TIKLAYIN
  • DSİ 5. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • DSİ Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • DSİ Önlisans Mezunu İşçi Alımı İçin TIKLAYIN
  • DSİ Greyder Operatörü Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri Engelli / Özürlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri Eski Hükümlü / Sabıkalı İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri 518 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Su İşleri (DSİ) 175 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Devlet Su İşleri aracılığıyla yayına girecek olan iş ilanları akabinde işe alınacak olan personellerin bir kısmı sınavsız olarak bir kısmı da KPSS gibi bir sınav şartı gözetilerek işe alınacaktır. Aşağıda bu iş ilanları için nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi geniş bir şekilde olarak anlattık.

Devlet Su İşleri (DSİ) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Devlet Su İşleri aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları www.devlette.com sitemiz üzerinde İŞKUR üzerinde ve http://www.dsi.gov.tr/ adresi üzerinde yayınlanmaktadır. İş ilanları yayına girdiği anda iş başvurusu, iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan detaylarının hepsini siz kıymetli okurlarımız ile paylaşmaktayız. Bu iş ilanlarını kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapabilmek için ise tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmek. İlanlar yayına girdiğinda sosyal ağlar üzerinden gerekli açıklamaları sunacağız. Devlet Su İşleri yayınlamış olduğu iş ilanlarına yapılan başvurular dışında iş başvurularını kabul etmemektedir. Bu nedenten dolayı Devlet Su İşleri bünyesinde çalışmak istiyorsanız, ilanların yayına girmesinı beklemeli ve ilanlarda anlatacağımız usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Devlet Su İşleri iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER DEVLET SU İŞLERİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, devlet su işleri hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan devlet su işleri açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu