Başvurular

Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı Yapıyor 2022

Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı Yapıyor

Devlet Personel Başkanlığı veya bilinen kısa adı ile DPB yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde personel alımı yapacağını açıkladı. Devlet Personel Başkanlığı ilan kapsamı içinde avukat alımı yapacaktır. Adaylar ilana 3 Ağustos 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları
  • Başvuru Şekli
  • Başvuruda İstenen Belgeler

Devlet Personel Başkanlığı Personel Alımı İlanı 2018

Devlet Personel Başkanlığında görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 74 üncü maddesine göre kurumlar arası nakil yoluyla aşağıdaki niteliklere sahip Avukat unvanlı kadrolara naklen personel alımı yapılacaktır. Naklen atanacak personele ilişkin başvuru şartları ve usulü aşağıda gösterilen esaslara göre yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Halen herhangi bir kamu kurum yahut kuruluşunda 657 sayılı Kanunun 4/A maddesine göre Avukat unvanlı kadroda çalışıyor olmak,

Hakkında sürdürmekte olan yahut aleyhine sonuçlanmış adli/idari soruşturma bulunmamak,

Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak yahut askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru Şekli

Atanma şartlarına haiz olan alakalılerin, başvuruda istenen belgelerle birlikte Devlet Personel Başkanlığına şahsen yahut aşağıda yazılı iletişim adresine posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler

1- Başvuru Dilekçesi

2- Görev Yaptığı Kurumdan Onaylı Hizmet Belgesi

3- Özgeçmiş

Başvuru Tarihleri : 19 Temmuz 2018 -3 Ağustos 2018

İletişim Bilgileri:

Adres : Devlet Personel Başkanlığı İzmir Caddesi No:41 Kızılay-Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 408 72 00

Bu makalemizde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Devlet Personel Başkanlığı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu