Başvurular

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı 2022

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı aracılığıyla yayımlanan ilana göre 2016 yılı için çok sayıda uzman erbaş alımı yapılacağı altı çizildi. Başvurular 22 Şubat 2016 tarihinde başlamış ve 20 Mart 2016 tarihinde ise son bulacaktır. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı ilanı için 4 bin kadro açtı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4 bin uzman erbaş alımı başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4 Bin Uzman Erbaş Alımı İlanı 2016
  • Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuru Formu

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4 Bin Uzman Erbaş Alımı İlanı 2016

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4 bin uzman erbaş alımı gerçekleştirecek. Topçu, serdümen, porsun, deniz piyadesi, motorcu, elektrikçi, yarasavunma, şoför, kurbağa adam, aşçı, sıhhiye, mekanikçi, kademeci ve fotoğrafçı kadrolarına uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Her kadro ve pozisyon için başvuru şartları farklıdır. Bu başvuru şartlarına aşağıda bulunan başvuru kılavuzunu tercih ederek varabilirsiniz. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı genel başvuru şartları ise aşağıdaki gibidir.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,
  • En az lise yahut dengi okul mezunu olmak,
  • 26 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1991 ve ardından doğmuş olanlar başvurabilir),
  • Halen Askerlik görevini yapmakta iken başvuran adaylar için, 20 Mart 2016 tarihi itibari ile terhislerine 6 (altı) ay ve daha az süre kalmak. (Askerlik hizmetini uzun dönem yapmakta olan erlerden 20 Eylül 2015 tarihinden sonra askerlik hizmetine başlayan adaylar başvuramaz, askerlik hizmetini kısa dönem yapmakta olan erbaş/erler için bu şart aranmaz.)
  • Askerlik hizmetini tamamlamış adaylar için müracaat tarihinin ilk günü itibariyle terhisi üzerinden 3 (üç) yıldan fazla süre geçmemiş olmak (22 Şubat 2013 tarihinden bu yana terhis olanlar),
  • Askerlik hizmetini yapmakta iken başvuranlar için, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununun 19 uncu maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan Uzman Erbaş Yönetmeliğinde örneği bulunan “UZMAN ERBAŞ OLACAKLAR İÇİN NİTELİK BELGESİ” doldurulacaktır. Bu belgenin “Uzman Erbaş Olur” kayıtlı olması gereklidir.
  • Yapılacak genel kültür/sayısal yetenek, uygulamalı meslek bilgisi sınavları, ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik ve değerlendirme testleri ile mülakatlarda başarılı olmak ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca gösterilen kontenjana girmek.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması olumlu yanıtlanmak,
  • Askeri öğrencilik ile ilişiği kesilmemiş olmak,
  • Türk Silahlı Kuvvetlerinde önceden subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak,
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa yahut zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş yahut ertelenmiş ve adli sicilden çıkarılmış olsa dahi, bir cürümden hükümlü bulunmamak,
  • Askerlik hizmeti sırasında üste hakaret, emre itaatsizlikte ısrar, mukavemet, amir yahut üste fiilen taarruz, fesat ve isyan suçları ile 1632 sayılı Askeri Ceza Kanunu’nun 148’nci maddesinin birinci fıkrasında yazılı suçlardan hükümlü bulunmamak,
  • Türk Silahlı Kuvvetlerinin manevi şahsiyetine gölge düşürmemiş askerliğinin şeref ve haysiyeti ile bağdaşmayacak eylemlerde bulunmamış, tutum ve davranışları ile yasa dışı, siyasi, yıkıcı ve bölücü ideolojik görüşleri benimsememiş olmak.
  • Tam sağlam olmak ve sınavlar ardından sevk edilecekleri Askeri Hastanelerden branşına uygun sağlık raporu almak, bunun bunun yanında sınıf ayrıntılarına göre TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde gösterilen koşulları karşılamak ve Aşçı ve Sıhhiye sınıfı adaylar için denizaltıcılık muayenelerinden olumlu rapor almak.
  • Kılavuzda gösterilen, alım yapılacak sınıfa uygun branş/ihtisaslarda bulunmak.
  • Yabancı uyruklu bireylerle evlenenlerden; bu evlilikleri, 12 Mart 1997 gün ve 22931 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikte gösterilen esaslar dâhilinde Genelkurmay Başkanlığı aracılığıyla uygun görülmeyenler ile; başvuru ile atama yapılıncaya kadar geçen zaman zarfında çeşitli nedenlerle Türk vatandaşlığından çıkartılanların başvuruları kabul edilmez/iptal edilir.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuru Formu

Adaylar 22 Şubat 2016 Pazartesi ve 20 Mart 2016 Pazartesi günleri içinde başvuru işlemelerini vermiş olduğumuz başvuru formunu tercih ederek yapabileceklerdir.

“İlk Başvuru” kısmını başarı ile tamamlayan adaylara sistem aracılığıyla şifre verilecek, adayların şifre alması başvuru ilk adımının başarı ile tamamlandığını göstermektedir. Başvuru neticesinde şifre alamayan adaylar başvurusunu tamamlayamadığından “İlk Başvuru” bölümünden tekrar giriş yapması gerekmektedir.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuru Formu İçin TIKLAYIN

Şifresini başarı ile alan adaylar almış oldukları şifre ile “Aday Girişi” bölümünden giriş yaparak, alakalı kısımları (Aile Bilgileri, Eğitim Bilgileri, İş Bilgileri, Sınav Merkezleri Tercihleri ve Atama Bölgeleri) mutlaka doldurmaları gerekmektedir. Sınav merkezleri kontenjanları sınırlı olduğundan sistem adayların tercihleri ışığında sınav yerlerini belirlemektedir. Tercih yerine getirilmemesi durumunda otomatik olarak boş sınav merkezlerine yönlendirme olmaktadır. Adayların mağdur olmamaları yönünden Sınav Merkezleri Tercihlerini doldurmaları adayların lehine olacaktır.

Şifrenizi kaybetmeyiniz. İdarece, adayların yazılı, sözlü yahut bilgi edinme başvurusu yolu ile yapacakları “Şifre Öğrenme” isteklerine yanıt verilmeyecektir. Adaylar şifrelerini kaybetmeleri durumunda “Aday Girişi” bölümünde bulunan “Şifremi Unuttum” linkinden detaylarını girerek şifrelerini ekranda görüntüleyebileceklerdir. Şifreler adayların mail adreslerine gönderilmeyecektir. Şifrelerin başvuru ekranında görünmemesi durumunda adaylar kullanmış oldukları internet tarayıcılarını güncellemeleri yahut farklı tarayıcılardan girmeleri gerekmektedir.

Aşağıda bulunan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı başvuru kılavuzu içinde her kadro ve pozisyon için istediğimiz tüm şartlar ve ilan ile alakalı diğer tüm detaylar bulunmaktadır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Başvuru Kılavuzunu İncelemek İçin TIKLAYIN

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı ilanı ile ilgili ayrıntıları paylaştık. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı ile alakalı tüm soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu