Başvurular

Decathlon Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Decathlon Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Decathlon Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Decathlon Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Decathlon Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu

Decathlon, 1976 senesinde Fransa’da kurulmuş olan, bir çok değişik markanın spor ekipmanlarının bir arada olduğu ülkeler arası bir mağazalar zinciridir. Adını, Dekatlon sporundan almaktadır. Decathlon’un Dünya çapındaki en büyük stratejisi ürünlerin maliyetlerini ve fiyat aralıklarını düşük tutarak pazardaki en düşük fiyatlı spor ürünlerini satmaktır. Bunun yanında kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümeyi başaran Decathlon, bu büyümesini 2022 senesinde da sürdürebilmek için var gücüyle çalışmaktadır. Decathlon, bu bağlamda da ihtiyaçları sebebiyle çok sayıda yurt içinde ve yurt dışında personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Decathlon aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Decathlon İş İlanları 2022
  • Decathlon İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Decathlon İş İlanları 2022

Decathlon, dünya çapında 1000’i aşkın mağazaya sahiptir. Ülkemizde hizmet vermeye başladığı günden bu yana çok sayıda mağaza açmayı başarmıştır. İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Adana, Muğla, Kocaeli, Mersin, Tekirdağ, Hatay, Ankara ve Antalya gibi illerimizde Dekatlon mağazaları bulunmaktadır. Decathlon Türkiye, büyüme hedefleri kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Decathlon aracılığıyla yayına giren ve yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; part time spor önderi, full time müşteri ilişkileri sorumlusu, atölye teknik sorumlusu, satış danışmanı, kasiyer, satış asistanı, iş geliştirme müdürü, mağaza müdürü, tekstil mühendisi, engelli personel alımı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvuru yapılır?

Decathlon İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Decathlon bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız, aşağıda yer almakta olan iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Sayfaya girmenizin ardından yer almakta olan online başvuru sekmesine tıkladıktan sonra, açık iş pozisyonları ve bunlara ait başvuru şartlarını gözlemleyebilirsiniz. Akabinde tüm bu iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları da kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Dekatlon iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Decathlon İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER DECATHLON HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, decathlon hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan decathlon açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu