Başvurular

Darüşşafaka iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Darüşşafaka iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Darüşşafaka iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Darüşşafaka iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Darüşşafaka iş ilanları ve iş başvurusu

Darüşşafaka, İstanbul’da 1863 senesinde kurulmuş parasız, yatılı, karma öğretim kurumudur.  Darüşşafaka Cemiyeti; babası yahut annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, kabiliyetli ve başarılı çocukları on yaşındayken ailelerinden emanet alıyor; onlara ülkeler arası standartlarda eğitim fırsatı sunuyor ve düşünen, araştıran, sorgulayan, topluma, çevresine ve ailesine karşı sorumlu, aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor. Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından bir tanesi olan Darüşşafaka bunun yanı sıra bünyesine de çeşitli kadro ve pozisyonlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştiriyor. Kurum aracılığıyla yayınlanmış olan iş ilanları ile bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi sayfamız devamında anlattık.

  • Darüşşafaka İş İlanları 2022
  • Darüşşafaka İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Darüşşafaka İş İlanları 2022

Darüşşafaka ülkemizin eğitim alanında ilk sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşımaktadır. Günümüzde eğitimlerini Maslak’ta bulunan binasında sürdürmektedir. Gerek eğitim değeri, gerekse sosyal imkanlar anlamında ülkemizin en iyi eğitim kurumlarından bir tanesi olarak gösterilmektedir ve her geçen gün kendisini daha da ilerletmeye sürdürmektedir. Darüşşafaka faaliyetlerini hayırsever kişi ve kurumların bağışları ile sürdürmektedir. Sizler de ülkemizin en köklü eğitim kurumunun bünyesinde çalışma olanağı elde edebilirsiniz. Kurum bünyesine çeşitli zamanlarda çok sayıda personel, eleman, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Darüşşafaka aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; hemşire, psikolog, belletmen, öğretmen, engelli personel, yaşlı bakım elemanı, sosyal hizmet uzmanı, İngilizce öğretmeni, iş analisti, idari işlet yetkilisi, sosyal hizmet uzmanı, güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Kurum; İzmir ve İstanbul gibi illerimizde alımlar gerçekleştirmektedir. Peki tüm bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılıyor?

Darüşşafaka İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Darüşşafaka bünyesine alanında uzman bireyleri istihdam etmektedir. İnsan kaynakları departmanı bi hayli uzun bir zamandan sonra işe alınacak olan personeli seçmektedir. Lakin tıpkı öğrencilerin üst düzey bir eğitim aldıkları gibi bu kurum bünyesinde çalışanlar da tüm haklara elde ederek çalışırlar. Bundan dolayı bir çok kişi Darüşşafaka bünyesinde çalışmak için iş başvuru formu doldurmaktadır. Sizler de aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile dakikalar içinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Darüşşafaka İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN

 

DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu