Başvurular

Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor 2022

Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor

Sivas ilimizde yer almakta olan Cumhuriyet Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Cumhuriyet Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire ve ebe alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere yazımız devamından varabilirsiniz.

  • Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz Hastanesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ da Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da bulunan ek 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacaktır.

KOD NO  

BİRİMİ

 

ÜNVANI

 

BÜTÇESİ

 

ADEDİ

 

ARANILAN NİTELİKLER

01 Üniversite Hastanesi Hemşire Özel Bütçe 75 –  Fakülte yahut Yüksekokulların Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak.

–  Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

02 Üniversite Hastanesi Hemşire Özel Bütçe 25 –  Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik Programı mezunu olmak.

–  Sağlık kurumlarında en az 1 (bir) yıl hemşire olarak çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek (aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir).

–  Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

03 Üniversite Hastanesi Ebe Özel Bütçe 3 –  Ebelik Lisans Programından mezunu olmak.

–  Sağlık kurumlarında en az 1 (bir) yıl ebe olarak çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek (aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir).

–  Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartlar aranır.
  • 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3, Lise mezunlarında KPSSP94 puanları esas alınacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması .

Gerçeğe aykırı belge verenler yahut beyanda bulunanlar ile ilgili yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günden bu yana 15 gün içinde Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istediğimiz belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların tam teşekküllü hastaneden gece nöbeti tutmaya engel durumunun olmadığını gösteren heyet raporu almaları gerekmektedir. Atanmaya hak kazanan adaylar ile ilgili 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesine eklenen bende göre güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:

  • Başvuru formu
  • Öğrenim belgesi
  • 2016 KPSS sonuç belgesi
  • Çalışma belgesi ve sigorta döküm cetveli

Bu makalemizde Cumhuriyet Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu