Başvurular

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Çukurova Üniversitesi KPSS puanı ile anlaşmali hemşire alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları, başvuru şartları ve başvuru linkini yazımıza ekledik.

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi 13 Şubat 1969 tarih ve 1099 Sayılı Yasa ile, Tıp Fakültesi ise 12 Nisan 1972 tarih ve 1578 Sayılı Kanunlarla sırasıyla Ankara ve Atatürk Üniversitelerine bağlı olarak 30.11.1973 tarihinde çıkan 1786 Sayılı Kanun ile birleştirilmesi sonucu kurulmuştur. 1974 senesinden başlayarak Temel Bilimler, İdari Bilimler ve Mühendislik Fakültelerinin kurulması ile üniversitedeki fakülte sayısı beşe yükselmiştir. 1982 senesinde ise, Temel Bilimler, Fen-Edebiyat Fakültesine; İdari Bilimler, Adana İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi’nin Ekonomi ve İşletme Fakültesiyle birleştirilerek İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine; Mühendislik Fakültesi ise yine Adana İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi’nin Mühendislik Fakültesi ile birleştirilerek Mühendislik-Mimarlık Fakültesine dönüştürülmüştür.

Aranan Şartlar

  • 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde gösterilen genel şartları taşıyor olmak,
  • isans mezunları için 2018 KPSSP3 puanı esas alınacaktır.
  •  Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasine aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması,
  •  Aranılan Nitelikler bölümünde gösterilen öğrenim düzeyinden mezun olmak,
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,
  •  Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İlana başvurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu