Bilgi Arşivi

CS GO Hile Kodları 2021

CS GO Hile Kodları, bilgi sitemizde CS GO Hile Kodları başlığı altında bilgi paylaştık. CS GO Hile Kodları ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

CS GO Hile Kodları

cs go hile kodları

CS GO hile kodları konulu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza CS GO görünmezlik kodu ve uçma hilesi paylaşmaya çalışacağız.

Counter Strike Global Offensive Hile Kodları

Counter Strike Global Offensive (CS GO) dünya çapında en fazla satan oyun çeşitlerinden biri olma özelliğini taşır. Online olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Ülkemizde ve dünya çapında Counter Strike turnuvaları düzenlenmektedir. Oyunu bilgisayarınıza kurarak online olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda daha iyi başarılar elde etmek için kullanıcılar CS hile kodları kullanmaktadırlar. CS GO kodları hile yapmaya yaramaktadır. Bu kodlar aracılığıyla kullanıcılar oyun içindeki özel özelliklerden yararlanabilmektedirler. Yani oyuncular, oyun içinde daha fazla silah ve para alabilme şanslarına sahip olabiliyorlar.

Oyun Nasıl Kurulur?

Counter Strike (CS GO) oyununu kurabilmeniz için kullandığınız bilgisayarının minimum özellikleri Windows 7 işletim sistemi, 2 GB Ram, Directx 9 uyumlu ekran kartı ve 15 GB depolama alanı olmalıdır. Eğer bilgisayarınız bu özelliklere sahip yahut daha iyiyse CS GO oyununu kurarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Hile Nedir?

CS GO oyununda hile tercih ederek oyun içinde avantaj elde edebilirsiniz. Hileler çoğu oyunda illegal olarak anılır bu yüzden de hile kullanırsanız ve sistem aracılığıyla yakalanırsanız büyük ihtimalle oyundan uzaklaştırma alırsınız. Hile kullanımının serbest ve illegal olduğu oyunlarda bulunmaktadır. Bunlardan bir diğeride CS Go oyunudur. CS Go oyununda hileleri legal olarak topluluk ve sunucularda kullanabilirsiniz. Kullandığınız hileler aracılığıyla de rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz.

CS GO Hile Kodları Nasıl Yapılır?

CS Go hile kodları aim tercih ederek hile yapmak istiyorsanız ilk kez konsolu etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Konsolu etkinleştirmek için uymanız gerekenler;

  • Ayarlara giriniz.
  • Oyun ayarlarına tıklayınız.
  • Oyun yazan bölümün en altındaki “Geliştirici Konsolunu Etkinleştir” seçeneğini “Evet” olarak değiştiriniz.
  • Klavyenizde “é” tuşuna (Genelde “Tab” tuşunun üzerinde bulunur) bastığınızda konsolunuz açılacaktır.
  • Arkadaşlarınızla veya botlarla çevrimdışı olarak oyuna giriniz.
  • Klavyenizde bulunan “é” tuşuna basarak konsolu açınız.
  • 7- Hileli kodları aktif hale getirebilmek için konsol çubuğuna ” sv_cheats 1 ” kodunu yapıştırınız.

Duvarın Arkasını Görme (Wall Hack) Hilesi Nasıl Yaılır?

CS GO duvar arkası görme kodu tercih ederek duvarın arkasında gizli tutulan düşmanları gözlemleyebilirsiniz.

sv_cheats 1 komutunu yazdıktan sonra konsolunuza ” r_drawothermodels 2 ” komutunu yazınız. Enter tuşuna basın. “R_drawothermodels 2″ komutuna alternatif olarak ” mat_wireframe 1 ” de yazabilirsiniz. Daha sonra bu komutu kapatmak için r_drawothermodels 1 yazın.

CS GO hile kodları wall hack duvar arkasındaki düşmanları görmenizi sağlar.

Uçma Hilesi Nasıl Yapılır?

CS GO uçma hilesi aracılığıyla uçabilir ve duvarlardan geçebilirsiniz. Uçmaya hazır mısınız? Hazırsanız konsolları açın ve kodları yazmaya başlayın. “Sv_cheats 1″ komutunu yazdıktan sonra konsolunuza ” noclip ” komutunu yazınız ve Enter tuşuna basın. Bu komutu yazdığınız anda uçmaya ve duvarlardan geçmeye başlayabilirsiniz. Bu komutu kapatmak ve iptal etmek için konsolunuza tekrar “noclip” yazmanız yeterli gelmektedir.

Görünmezlik Hilesi Nasıl Yapılır?

CS GO oyununda görünmez olmak için CS GO görünmezlik kodu kullanmanız gerekmektedir. İlk olarak “é” tuşuna basarak konsolunuzu açınız. Konsola “sv_cheats 1” komutunu yazınız. Daha sonra konsola “bind + komutu uygulamak istediğiniz tuş+ noclip ” şeklinde komutu yazınız. Yani SHİFT tuşuna basıldığında görünmez olmak istiyorsanız yapmanız gereken konsola “bind SHİFT noclip” komutunu yazmaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu