Başvurular

Çorum Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Çorum Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Çorum Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çorum Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çorum Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Çorum Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?
  • Çorum Güncel İş İlanları 2022
  • Çorum Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çorum Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?

Çorum, Karadeniz Bölgesi içinde bulunan, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin mühim illerinden biridir. Çorum, leblebisi ile tanınmaktadır. Çorum ilinde toprak ve makine endüstrisi bi hayli gelişmiştir. Ayrıca bölgesindeki en iyi pirinç üretimi de Çorum ilinde gerçekleştirilir. 2022 yılı itibariyle Çorum ilinin nüfusu 550 bini aşmış durumdadır. Çorum Belediyesi, yapmış olduğu açıklama ile bünyelerinde ciddi sayılarda eleman açığı olduğunu ve bu açıkları kapatabilmek adına 2022 yılı içinde çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve eleman alımı gerçekleştireceklerini dile getirdi. Çorum Belediyesi açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara dair iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimizin devamında bulunmaktadır.

İşsizlik sayıları Çorum ilinde son senelerda hayli yükselmiş durumdaydı. Bu durumun önüne geçebilmek ve yeni iş sahaları yaratabilmek adına Çorum Belediyesi ile İŞKUR hummalı bir çalışma içerisine girişti. Bu yapılan çalışmalar fayda sağlamaya başladı ve şehirde işsizlik sayılarında düzelmeler gözlemlendi. Yapılan çalışmaların bir basamağı da Çorum Belediyesi bünyesine yapılacak olan personel, eleman, memur ve işçi alımları ile alakalıydi. Çorum Belediyesi bu işlem için gerekli olan ödeneği ise şimdiden ayırdı. Çorum Belediyesi bünyesine bu alımlar çerçevesinde çok sayıda personeli istihdam edilecek. Sadece Çorum ili merkezinde değil, diğer ilçe belediyeleri ile yapılan görüşmeler ardından da ilçelerinde ve taşra bölgesinde de çok sayıda alımlar yapılacak. Bu ilçelerden bazılarını da aşağıda maddeler halinde anlattık.

  • Alaca
  • Bayat
  • Boğazkale
  • Dodurga
  • İskilip
  • Kargı Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Laçin Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Mecitözü
  • Oğuzlar
  • Ortaköy
  • Osmancık
  • Sungurlu
  • Uğurludağ

Çorum Belediyesi aracılığıyla yapılması öngörülmüş olan çok sayıda personel alımı şüphesiz Çorum il sınırları içinde ikamet eden ve iş arayan binlerce vatandaşa umut ışığı oldu. Edindiğimiz bilgilere göre alınacak olan bazı personeller sınavsız olarak yani anlaşmali, bazıları ise kadrolu olarak yani KPSS puanı ile istihdam edilecek. İlanlarda ilkokul mezunu, lise mezunu yahut yükseköğretim mezunu adayların iş başvurusu yapabileceği pozisyonlar yer alıyor. Çorum Belediyesi temizlik işçisi, itfaiyeci, sekreter, mühendis, mimar, şoför, stajyer, part time, bay, bayan gibi sayısız başlıkta personel alımı gerçekleştirecek. Bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi, yazımızın devamında anlattık. Aşağıda da Çorum il sınırları içinde verilmiş olan yeni iş ilanlarına varabilirsiniz.

Çorum Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Çorum İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Çorum Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İçin TIKLAYIN

Çorum Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çorum Belediyesi aracılığıyla yapılması hedeflenen çok sayıda personel alımı için ilanlar halen yayınlanmadı. Lakin Çorum Belediyesi iş ilanları yayına girdiğinda iş başvurusu formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru sırasında istediğimiz belgeler gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacaktır. Bu nedenten dolayı bu ilanları kaçırmamak ve ilk kez haberdar olmanız için bizleri sosyal ağlardan takip etmeniz yeterli olacaktır. Lakin bu iş ilanlarının yayına girmesinı beklemeden de Çorum Belediyesi iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına özgeçmişiniz ile müracaat ederek, iş başvurusu yapabilmektesiniz. Lakin buraya yapacağınız iş başvuruları yalnızca alakalı kadro ve pozisyonda personel açığı oluştuğunda değerlendirilmeye alınmakta ve başvuruları olumlu bulunan adaylar mülakat aşaması için görüşmeye çağrılmaktadır. Hatta bu nedenten, personel alımı yoktur denilerek geriye bile çevrilebilirsiniz. Bundan dolayı önerimiz alakalı ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve ilanlar yayına girdiği anda anlatacağımız usul ve esaslar çerçevesinde iş başvurusu yapmanızdır. Çorum Belediyesi işçi alımı ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden yahut aşağıda bulunan iletişim adresleri üzerinden dile getirebilirsiniz.

  • Adres: Yeniyol, Gazi 2.sokç, 19200 Merkez/Çorum
  • Telefon: (0364) 225 0810


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu