Başvurular

Çimtaş iş ilanları ile iş başvuru formu 2022

Çimtaş iş ilanları ile iş başvuru formu 2022, iş başvuru bölümüzde Çimtaş iş ilanları ile iş başvuru formu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çimtaş iş ilanları ile iş başvuru formu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çimtaş iş ilanları ile iş başvuru formu

Çimtaş; dünyanın önder müteahhit firmalarından bir tanesi olan Enka Holding’in bir iştirakidir. 1973 senesinde kurulmuş olan firma; basınçlı kap, atık ısı kazanı, depolama tankı, çelik bina, çelik köprü, yakıt tankerleri, rüzgar gülleri üretmektedir. Firmanın Türkiye’de 6, Çin’de 1 üretim tesisi bulunmaktadır. Dünya çapında 1 milyon tonu aşkın Çimtaş ürünleri, dünya çapında 50’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Çimtaş bünyesinde çalışan bireylere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Çimtaş aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Çimtaş İş İlanları 2022
  • Çimtaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çimtaş İş İlanları 2022

Çimtaş Bursa Bölcük ve Çin’de üretim yaptığı yerlerine sahiptir. Çimtaş; dünyanın en yüksek 2. binası olan Mekke Saat Kulesi, dünyanın en büyük ikinci dönme dolabı olan New York Wheel, dünyanın en uzun 4. asma köprüsü olan Osmangazi Köprüsü gibi alanında rekor kırmış projelerin üreticisidir. Çimtaş bünyesinde 500 mühendis olmak üzere 4 bini aşkın kişi çalışmaktadır. Çimtaş bu bireylere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Çimtaş aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; kaynakçı, şirket şoförü, kaynak mühendisi, imalat teknikeri, engelli personel, eski hükümlü işçi, stajyer, satınalma mühendisi, iş hazırlama teknikeri, anlaşma müdürü, sağlık memuru, iş güvenliği uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş yapılıyor?

Çimtaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çimtaş bünyesinde çalışma olanağı yakalamak isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Girmiş olduğunuz sayfada açık iş pozisyonları, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgiler bulunmaktadır. Akabinde yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları aracılığıyla değerlendirilir. Bu makalemizde Çimtaş iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Çimtaş İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ÇİMTAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çimtaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çimtaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu