Başvurular

Çimsa iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Çimsa iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Çimsa iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çimsa iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çimsa iş ilanları ve iş başvurusu

Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ veya kısa adı ile Çimsa, 1972 senesinde Mersin ilimizde kurulmuş olan ve çimento üretimi alanında faaliyet gösteren bir şirkettir. Sabancı Holding Şirketlerinden biridir. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdürmeyi başarmıştır. Çimsa, gri çimento, beyaz çimento, kalsiyum aluminat çimentosu gibi özel ürünler üretmektedir. Çimento ve yapı malzemeleri hususunda ülkemizin önder markası olan Çimsa, büyüme hedefleri ışığında çalışmalarını sürdürirken bünyesine de çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Çimsa aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Çimsa İş İlanları 2022
  • Çimsa İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çimsa İş İlanları 2022

İlk olarak Mersin ilimizde bir üretim tesisi ile faaliyetlerine başlayan Çimsa, şimdilerde Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar’da da fabrikalara sahiptir. Bunun bunun yanında Amerika Birleşik Devletleri’nde Houston’da ve Ankara’da iki öğütme tesisi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Beyaz çimento hususunda dünya çapındaki ilk 2 marka içinde bulunan Çimsa; Almanya, İtalya, İspanya, KKTC, Romanya ve Rusya’da terminallere sahiptir. Büyümesini sürdüren kurum ihtiyaçları gereği de yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Çimsa aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; elektrik elektronik bakım planlama mühendisi, muhasebe uzmanı, engelli idari işler personeli, makine montaj mühendisi, makine bakım mühendisi, hammadde mühendisi, raporlama ve konsolidasyon uzmanı, vasıfsız işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Çimsa İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çimsa bünyesinde çalışmak için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfası üzerinden başvurularınızı uygulayabilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından açık iş pozisyonları ve bunlara ait başvuru şartları ile ilgili bilgi elde edebilirsiniz. Başvurunuzu bitirdiktan sonra kurumun insan kaynakları başvurunuzu değerlendirecek ve ön değerlendirme aşamasının ardından aday istediğimiz şartları sağlıyorsa ön görüşme yapılmaktadır. Bunun akabinde size mülakat ve yetkinlik bazlı ölçüm testleri ile süreç ilerlemektedir. Tüm bunların ardından süreç tamamlanmaktadır. Bu makalemizde Çimsa iş ilanları ve iş başvurusu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Çimsa İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ÇİMSA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çimsa hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çimsa açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu