Başvurular

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 Mimar ve Mühendis Alımı İlanı 2022

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 Mimar ve Mühendis Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 Mimar ve Mühendis Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 Mimar ve Mühendis Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 Mimar ve Mühendis Alımı İlanı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yayınlamış olduğu ilan neticesinde çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. İlan kapsamı içinde mimar alımı ve mühendis alımı gerçekleştirilecek.  Toplamda 54 mimar ve mühendis alımı ilanı için başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi ilan ile ilgili geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mimar ve Mühendis Alımı İlanı 2016

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek anlaşmali pozisyonlara yerleştirme yapılacaktır.

Tercih işlemleri, 5 – 8 Eylül 2016 tarihleri içinde internet yoluyla ÖSYM’nin resmi İnternet sitesinden yapılacaktır. İnternetten tercih gönderme işlemleri 8 Eylül 2016 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır.

Tercih süresi bitene kadar, sisteme işlenen tercihlerde değişiklik yapılabilecektir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi https://ais.osym.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Yaptıkları tercihlerde değişiklik, tercihlerin kısmen veya tamamen iptali yahut mezuniyet tarihinde değişiklik isteklerini içeren dilekçeler Merkezimizde kesinlikle işleme alınmayacaktır. Tercih süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik yapılamayacaktır.

Adayların, Kılavuzda bulunan anlaşmali pozisyonları tercih edebilmeleri için, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan 2016-KPSS Lisans’a girmiş ve KPSSP3 puanının hesaplanmış olması gerekmektedir.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM’ye internetle gönderildiği son gün itibariyle alakalı lisans programından mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM’ye gönderilmesinin son günü itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, vazifeye başlama işlemleri yapılmayacaktır.

Adayların tercih işlemleri öncesinde, Ek’te bulunan KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzu’nu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla açıklamalur.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 mimar ve mühendis alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 54 mimar ve mühendis alımı

İlanın tam metnine ulaşmak için TIKLAYIN

Bu makalemizde Bakanlık aracılığıyla yayına giren personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Bakanlık tarafınca yayına giren diğer ilanlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İş Başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu