Başvurular

Çaykur iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Çaykur iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Çaykur iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çaykur iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çaykur iş ilanları ve iş başvurusu

Çaykur, Türkiye Cumhuriyeti devletine ait, çay üreten bir kuruluştur. Çaykur; soğuk çay, yeşil çay, organik çay ve siyah çay üretimi yapmaktadır. Çaykur, 45 Yaş Çay İşleme Fabrikası, 1 Çay Paketleme Fabrikası, 2 Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü, 7 Pazarlama Bölge Müdürlüğü, Anatamir Fabrikası, Atatürk Çay ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 16.500 çalışanı ve 6.600 ton/gün yaş çay işleme kapasitesi ile Türkiye çay sektörünün en büyük ve önder kuruluşudur. Çaykur her sene paylaştığı iş ilanları ile çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirmektedir. Çaykur iş ilanları, iş başvurusu ve iş başvuru formu gibi geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) İş İlanları 2022
  • ÇAYKUR İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) İş İlanları 2022

Çaykur 2022 senesinde da özellikle çay toplama mevsiminin gelmesi ile birlikte çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve mevsimlik işçi alımı gerçekleştirecek. Bu ilanların içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri çok sayıda kadro ve pozisyon bulunacak. Çaykur bunun yanında çok sayıda stajyer, eski hükümlü işçi alımı ve engelli personel alımı da gerçekleştirecektir. İlanlarda İstanbul, Rize, Trabzon, Giresun, Artvin ve daha çok sayıda ilimizde personel alımı ve işçi alımı yapılacağı söylenmektedir. Çaykur aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

  • ÇAYKUR 760 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur 8 Mühendis Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Fındıklı ve Karaca Çay Fabrikası İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur Tirebolu Fabrikası İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur Engelli Özürlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur Eski Hükümlü Beden İşçisi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur Eski Hükümlü (Sabıkalı) İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur 1500 Mevsimlik Beden İşçisi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Çaykur Geçici İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

ÇAYKUR İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çaykur aracılığıyla yapılacak olan personel alımı, işçi alımı, eleman alımı ve memur alımı ilanları sitemiz www.devlette.com ve İŞKUR web adresi üzerinden yayınlanmaktadır. Bu ilanları kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak ve iş başvuru formu doldurmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi geniş bir şekilde olarak anlatmakta ve gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımıza yapmaktayız. Her ilan için başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi detaylar değişiklik göstermektedir. Bu nedenten dolayı ilanları geniş bir şekilde bir biçimde takip etmeniz ve ilanlarda söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Çaykur insan kaynakları bunun dışında yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. Çaykur bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeniz gerekmektedir. Çaykur iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

  • Adres : Müftü Mah. Menderes Bulvarı 53080 – RİZE
  • E-mail Adresi caykur@caykur.gov.tr
  • Telefon 0464 213 02 11 (20 Hat)


DİĞER ÇAYKUR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çaykur hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çaykur açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu